You are here

Νέα οργανωτική δομή στην ΝCR

28/10/2007 15:37
Πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στα περιφερειακά γραφεία της ΝCR , για τη Μέση Ανατολή και την Αφρική, με έδρα την Κύπρο, εορταστική εκδήλωση με σκοπό την ανακοίνωση της νέας οργανωτικής δομής και στρατηγικής της ΝCR, μετά τον πρόσφατο διαχωρισμό της από την Teradata.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν περισσότεροι από 100 υπάλληλοι της εταιρείας, με κύριους ομιλητές τους Peter Dorsman, Chief Operating Officer της NCR Corporation και Στέλιο Φράγκο, Aντιπρόεδρο της ΝCR για την Μέση Ανατολή και Αφρική, οι οποίοι αναφερθήκαν στις επιτυχίες της ΝCR στην περιοχή, καθώς και στη στρατηγική που θα ακολουθήσει η νέα NCR παγκοσμίως.

«Η NCR θα χρησιμοποιήσει την εμπειρία της και τις καινοτόμες τεχνολογίες της στη ραγδαία αναπτυσσόμενη αγορά αυτοεξυπηρέτησης των συναλλασσομένων - μέσω των αυτόματων τραπεζικών μηχανών αυτοεξυπηρέτησης, των μηχανών λιανικού εμπορίου, των συστημάτων πληρωμής, των αυτόματων σταθμών (κιόσκια) για εταιρείες αερομεταφορών και για νοσοκομεία - ώστε να βοηθήσει τις επιχειρήσεις στην καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών τους», τόνισε επίσης ο κ. Στέλιος Φράγκος.