You are here

Νέα υπηρεσία εργοδότησης για τις επιχειρήσεις στην πλατφόρμα του Cyprus Institute Of Marketing

26/08/2019 09:23

Το Cyprus Institute of Marketing – The Cyprus Business School (CIM) είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι από την 1η Σεπτεμβρίου 2019 θα παρέχει μια νέα καινοτόμα υπηρεσία στις κυπριακές επιχειρήσεις για εξεύρεση προσωπικού. Μετά από παράκληση πολλών επιχειρήσεων και λόγω της αυξημένης ζήτησης αποφοίτων του CIM προς εργοδότηση, η ομάδα πληροφορικής του CIM έχει ολοκληρώσει μετά από μακρά περίοδο μελέτης των διεθνών προτύπων, υπηρεσία για αναζήτηση προσωπικού μέσω της πρωτοπόρου πλατφόρμας του CIM στην οποία έχουν πρόσβαση τόσο οι φοιτητές όσο και οι απόφοιτοι. Η εν λόγω υπηρεσία είναι πρωτοπόρα για τα κυπριακά δεδομένα και θα παρέχεται στις επιχειρήσεις που συνεργάζονται με το κορυφαίο κυπριακό Business School, δωρεάν.

Οι επιχειρήσεις θα μπορούν πλέον να εγγράφονται στην πλατφόρμα του CIM και να διαχειρίζονται απευθείας τον λογαριασμό τους ώστε να ενημερώνουν άμεσα και έγκαιρα με κάθε λεπτομέρεια τους φοιτητές και απόφοιτους του CIM για κενές θέσεις εργασίας.

Οι απόφοιτοι του CIM εδώ και 41 χρόνια είναι περιζήτητοι αφού ηγούνται των κυπριακών επιχειρήσεων και ένας από τους στόχους της εν λόγω υπηρεσίας είναι να διατηρήσει το CIM τα σκήπτρα ως το ακαδημαϊκό ίδρυμα με τον ψηλότερο δείκτη εργοδότησης όπως επίσης να μεγιστοποιήσει την απόσβεση στην επένδυση των φοιτητών του.

Για ακόμα μια φορά το CIM πρωτοπορεί και συνεχίζει να επενδύει στην τεχνολογία με σκοπό να διατηρήσει την θέση του ως ένα κορυφαίο ακαδημαϊκό ίδρυμα αλλά και να ανταποκριθεί στις ανάγκες του σύγχρονου φοιτητή.