You are here

Νέες διακρίσεις για τους εκπαιδευόμενους λογιστές της PwC

20/06/2019 09:43

Σημαντικές διακρίσεις πέτυχαν, για ακόμη μια χρονιά, οι εκπαιδευόμενοι λογιστές της PwC στις εξετάσεις του 2018 για την απόκτηση του επαγγελματικού τίτλου του Association of Chartered Certified Accountants (ACCA).

Οι εκπαιδευόμενοι λογιστές που διακρίθηκαν για τις επιδόσεις τους, τιμήθηκαν από την PwC Κύπρου σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη, 4 Ιουνίου 2019, παρουσία του Διευθύνοντος Συμβούλου κ. Ευγένιου Ευγενίου και του επικεφαλής του Ανθρώπινου Δυναμικού κ. Φίλιππου Σώσειλου.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της PwC κ. Ευγένιος Ευγενίου, συνεχάρη τους επιτυχόντες και επεσήμανε ότι οι διακρίσεις τους επαναβεβαιώνουν την χρόνια παράδοση της PwC με τις υψηλές επιδόσεις στις εξετάσεις. «Η PwC Κύπρου προσφέρει στους ανθρώπους της υψηλό επίπεδο κατάρτισης και επιμόρφωσης, δίνοντάς τους τα απαραίτητα εφόδια για να αξιοποιήσουν στο μέγιστο τις δυνατότητες και τα ταλέντα τους» σημείωσε.

Συγκεκριμένα, οι εκπαιδευόμενοι λογιστές της PwC πέτυχαν τις πιο κάτω διακρίσεις:

Ο Χρήστος Μακρίδης, απόφοιτος του Πανεπιστημίου Κύπρου, αναδείχθηκε πρώτος παγκύπρια και πέμπτος παγκόσμια στο μάθημα ‘‘Advanced, Audit and Assurance’’ στις εξετάσεις Δεκεμβρίου 2018.

Ο Διονύσιος Σωτηρίου, απόφοιτος του Πανεπιστημίου του Sheffield, κατέκτησε την πρώτη θέση ανάμεσα στους τρεις κορυφαίους Affiliates στην Κύπρο, στις εξετάσεις Σεπτεμβρίου 2018.

Ο Ξενοφών Μητσάκος, απόφοιτος του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, κατέκτησε τη δεύτερη θέση ανάμεσα στους τρεις κορυφαίους Affiliates στην Κύπρο, στις εξετάσεις Μαρτίου 2018.

Η Yevheniia Deniak, απόφοιτη του Εθνικού Πανεπιστημίου του Κιέβου Taras Shevchenko, αναδείχθηκε πρώτη παγκύπρια (και 16η παγκόσμια) στο μάθημα Financial Reporting (FR) και πρώτη παγκύπρια (15η παγκόσμια) στο μάθημα Performance Management (PM), στις εξετάσεις Δεκεμβρίου 2018.