You are here

Νέο Audi Q5. Όσοι το οδήγησαν… το πόθησαν!

15/12/2008 14:51
Το Q5 τo νέο SUV της Audi είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά και να οδηγήσουν οι λάτρεις της δυναμικής οδήγησης σε τρία μοναδικά Open Weekends που πραγματοποιήθηκαν με τεράστια επιτυχία σε Λευκωσία, Λεμεσό και Λάρνακα τα σαββατοκύριακα 29-30 Νοεμβρίου και 6 και 7 Δεκεμβρίου.
Και στις τρεις πόλεις το ενδιαφέρον του κοινού για το νέο SUV της Audi ήταν πολύ μεγάλο, αποδεικνύοντας για ακόμα μια φορά τη συνεχή επιθυμία του κόσμου για ποιοτική αυτοκίνηση. Κατά τη διάρκεια των Open Weekends, το κοινό είχε τη δυνατότητα να δοκιμάσει την ανώτερη ποιότητα και την υψηλή τεχνολογία της Audi αλλά και να ζήσει μια μοναδική εμπειρία οδήγησης με το νέο Q5.
Το νέο Audi Q5 συνδυάζει αρμονικά το δυναμισμό ενός σπορ σεντάν μοντέλου που μπορεί να εξυπηρετήσει τις ανάγκες μιας ολόκληρης οικογένειας χωρίς εκπτώσεις σε ποιότητα κατασκευής και σε συμπεριφορά στον δρόμο είτε σε ασφάλτινες διαδρομές είτε σε off road διαδρομές. Ο εντυπωσιακός του εξωτερικός σχεδιασμός το κάνει απλά ακαταμάχητο, ενώ οι τεχνολογίες αιχμής εξασφαλίζουν τους υψηλότερους συντελεστές ενεργητικής και παθητικής ασφάλειας, εξοικονόμηση ενέργειας και φιλικότητα στο περιβάλλον.
Το νέο Audi Q5 είναι το SUV προηγμένης τεχνολογίας. Αξίζει να το ζήσετε και να το οδηγήσετε!