You are here

Νέο Διοικητικό Συμβούλιο Συνδέσμου Αναλογιστών Κύπρου

03/07/2014 14:41
Πραγματοποιήθηκε στις 25 Ιουνίου η 20η Ετήσια Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου Αναλογιστών Κύπρου.

Κατά τη Συνέλευση ο απερχόμενος Πρόεδρος του Συνδέσμου, Χρίστος Πατσαλίδης προέβη σε ανασκόπηση του ευρύτερου χρηματοοικονομικού περιβάλλοντος κατά το χρόνο που πέρασε και τις δύσκολες συνθήκες μέσα στις οποίες κλήθηκαν να δραστηριοποιηθούν οι αναλογιστές.

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στις προκλήσεις με τις οποίες ήρθαν αντιμέτωποι οι τομείς των συντάξεων, ασφαλίσεων και των επενδύσεων όπου οι αναλογιστές διαδραμάτισαν σημαντικό ρόλο στην όσο το δυνατό πιο αποτελεσματική διαχείριση των κινδύων και της αβεβαιότητας που είχε προκύψει.

Όπως ανάφερε, το πεδίο εμπλοκής για τα άτομα με ένα σύνολο αναλογιστικών δεξιοτήτων διευρύνεται συνεχώς κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στο ΓενικόΣχέδιοΥγείας το οποίο θα συνεχίσει να απασχολεί έντονα τους αναλογιστές καικατάτοεπόμενοέτος.

Κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης εκλέγηκε νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου το οποίο καταρτίστηκε σε σώμα ως ακολούθως:

Πρόεδρος: Δημήτρης Δημητρίου
Αντιπρόεδρος: Χρίστος Λουκαΐδης
Γραμματέας: Αβραάμ Πεκρής
Ταμίας: Ανδρέας Στυλιανού
Μέλος: Δημοσθένης Δημοσθένους
Μέλος: Νίκος Κουλλαπής
Μέλος: Ιωάννα Πάντη

Άμεσοι στόχοι του νέου Συμβουλίου αποτελούν η ενίσχυση και εδραίωση του επαγγέλματος ως βασικός κοινωνικός εταίρος στη συζήτηση για την οικονομία και τα θέματα υγείας, συντάξεων και ασφαλίσεων.