You are here

Νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Κυπριακού Συνδέσμου Διοικητικών Συμβούλων

01/12/2009 17:16
Νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Κυπριακού Συνδέσμου Διοικητικών Συμβούλων
(Cyprus Association of Directors)


Εξελέγη πρόσφατα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Κυπριακού Συνδέσμου Διοικητικών Συμβούλων (Cyprus Association of Directors). Το νέο Δ.Σ. απαρτίζεται από τους:

Κυριάκο Κόκκινο – Πρόεδρο
Ντίνο Κιττή – Επίτιμο Πρόεδρο
Γεώργιο Γεωργιάδη – Αντιπρόεδρο
Μίλτο Μιλτιάδους – Επίτιμο Ταμία
Στέλιο Νίκολσον – Μέλος
Γεώργιο Φλούρο – Μέλος
Μάριο Αντωνιάδη – Μέλος

Ο Κυπριακός Σύνδεσμος Διοικητικών Συμβούλων (CyAD) συστάθηκε το 2004, με απώτερο σκοπό τη στήριξη των ανώτατων Διοικητικών Αξιωματούχων και Στελεχών Οργανισμών, αλλά και την εδραίωση του ως τη «Φωνή των Διοικητικών Συμβούλων» της Κύπρου. Στόχοι του είναι η αναβάθμιση, η αναγνώριση και η υποστήριξη του επαγγελματία Διοικητικού Συμβούλου, η καθιέρωση και εφαρμογή του κώδικα εταιρικής διακυβέρνησης, κώδικα δεοντολογίας και επιχειρηματικής συμπεριφοράς. Παράλληλα, μέσα από την δράση του, ο Κυπριακός Σύνδεσμος Διοικητικών Συμβούλων (CyAD) προσφέρει εκπαιδευτικές υπηρεσίες και σεμινάρια με θέματα γύρω από το ρόλο, την αποστολή και τις ευθύνες των Διοικητικών Συμβούλων. Οι στόχοι αυτοί θα απασχολήσουν και το νεοσύστατο Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου, με όραμα την αναβάθμιση των υπηρεσιών του προς τους Διοικητικούς Συμβούλους.

Ο νέος πρόεδρος του Συνδέσμου, κ. Κυριάκος Κόκκινος, σε σχετικές δηλώσεις του ευχαρίστησε τον απερχόμενο πρόεδρο του Δ.Σ. κ. Ντίνο Κιττή, τονίζοντας ότι από αυτόν παρέλαβε ένα εδραιωμένο και ώριμο οργανισμό του οποίου το έργο έτυχε πλήρους αναγνώρισης. Παράλληλα, ο κ. Κόκκινος δεσμεύτηκε ότι θα εργαστεί σκληρά για την εκπλήρωση των στόχων του Συνδέσμου και τη στήριξη των μελών του.