You are here

ΝΕΟ Δίπλωμα Παγκόσμιας Εμβέλειας στο Digital και Social Selling από ImarComms

17/04/2019 11:49

Οι καταναλωτές σήμερα ερευνούν, αλληλοεπιδρούν, εξετάζουν και αγοράζουν τόσο αγαθά όσο και υπηρεσίες σε απευθείας σύνδεση. Αυτή η αλλαγή συμπεριφοράς άλλαξε τον τρόπο με τον οποίο οι επαγγελματίες των πωλήσεων πρέπει να επικοινωνούν και να επηρεάζουν τους πελάτες. Πλέον, οι παραδοσιακές μέθοδοι πώλησης δεν είναι αρκετές για να διατηρήσουν την επιτυχία. Τα ψηφιακά εργαλεία και τεχνικές έχουν γίνει απαραίτητα για τους επαγγελματίες πωλήσεων.

Το Νέο Specialist Diploma in Digital and Social Selling που προσφέρεται από την ImarComms, Διεθνής Συνεργάτης του Digital Marketing Institute, αποτελείται από 5 ώρες θεωρητικής και πρακτικής εκπαίδευσης στις τελευταίες και πλέον σύγχρονες ψηφιακές και κοινωνικές δεξιότητες πώλησης που χρειάζονται για να ευδοκιμήσουν στην ψηφιακή οικονομία του σήμερα. Είναι ένα ολοκληρωμένο “digital tool kit” απευθυνόμενο στους αντιπροσώπους πωλήσεων έτσι ώστε να αναπτύξουν ένα νέο σύνολο δεξιοτήτων και να διερευνήσουν πρακτικά ένα νέο χώρο πώλησης: το διαδίκτυο!

Οι συμμετέχοντες μετά την παρακολούθηση των πέντε διαλέξεων θα μπορούν να παρακαθίσουν στις παγκοσμίως αναγνωρισμένες εξετάσεις, μέσω των εξεταστικών κέντρων Pearson-Vue που βρίσκονται σε όλη την Κύπρο, για να λάβουν το Δίπλωμα του Globally Certified Digital and Social Selling Specialist, από το Digital Marketing Institute, το νούμερο 1 Διεθνές Ινστιτούτο Ψηφιακής Επιμόρφωσης και Πιστοποίησης Παγκοσμίως.

Το Specialist Diploma in Digital and Social Selling είναι ευθυγραμμισμένο με τη βιομηχανία και σχεδιασμένο από εμπειρογνώμονες έτσι ώστε να παρέχει μια παγκοσμίως αναγνωρισμένη πιστοποίηση που σίγουρα θα ωφελήσει κάθε μοντέρνο πωλητή. Εξίσου σημαντικό με το Global Certification είναι και το γεγονός ότι η ύλη αποφασίζεται και ανανεώνεται κάθε τρίμηνο από το Industry Advisory Council του Digital Marketing Institute, το οποίο αποτελείται μεταξύ άλλων από τους ηγέτες της βιομηχανίας: Google, Facebook, Twitter, LinkedIn, Microsoft, IBM και Vodafone.

Αυτή η πιστοποίηση συνιστάται για πωλητές, συμβούλους, διευθυντές ανάπτυξης επιχειρήσεων και διευθυντές όλων των επιπέδων. Eίναι κατάλληλη για κάθε κορυφαία ομάδα πωλήσεων ή κάποιονπου αναζητά την ανάπτυξη των δεξιοτήτων του στις ψηφιακές πωλήσεις και εδραιώνει την πρακτική εφαρμογή ψηφιακών εργαλείων και τεχνικών κοινωνικής πώλησης.

Επομένως, για όσους θέλουν να μάθουν να κάνουν πιο γρήγορες και ευκολότερες πωλήσεις χρησιμοποιώντας τεχνικές ψηφιακής πώλησης και να αυξήσουν τις πωλήσεις μέχρι και 400%, τότε το Specialist Diploma in Digital and Social Selling που προσφέρει το Digital Marketing Institute μέσω της Παγκόσμιας Συνεργασίας με την Imar Comms στην Κύπρο, είναι ιδανικό για εσάς.

Το Specialist Diploma in Digital and Social Selling είναι online πρόγραμμα και η επόμενη ημερομηνία έναρξης του είναι στις 29 Μαΐου 2019.

Για περισσότερες πληροφορίες για το Specialist Diplomain Digital and Social Selling επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της ImarComms ή επικοινωνήστε στο 22 443220.