You are here

Νέο Εκπτωτικό Σχέδιο «CARD & SAVE» από τις κάρτες της Marfin Laiki Bank

13/05/2008 12:31
“Πληρώστε με κάρτα και με έκπτωση”

Με γνώμονα όπως πάντα την προσφορά σημαντικών ωφελημάτων προς τους πελάτες της- κατόχους καρτών, η Marfin Laiki Bank ανακοίνωσε στις 6 Μαΐου το νέο εκπτωτικό σχέδιο καρτών “Card & Save”.

Το σχέδιο “Card & Save” ισχύει για όλες τις κάρτες της Marfin Laiki Bank και επιβραβεύει έμπρακτα και ουσιαστικά τη συνεχή χρήση των καρτών, προσφέροντας μόνιμες εκπτώσεις σε ογδόντα και πλέον επιχειρήσεις σε όλη την Κύπρο, όπως εστιατόρια, καταστήματα ένδυσης και υπόδησης, οικιακού εξοπλισμού, ξενοδοχεία, ταξιδιωτικά γραφεία, οπτικά και πολλά άλλα που σίγουρα καλύπτουν τις βασικές καθημερινές ανάγκες των κατόχων καρτών της και όχι μόνο.

Το Σχέδιο θα διευρύνεται συνεχώς με πρόσθετες επιχειρήσεις, καλύπτοντας ακόμα περισσότερες ανάγκες και υπηρεσίες.

Οι κάτοχοι καρτών της Marfin Laiki Bank θα κερδίζουν εύκολα και γρήγορα σημαντική έκπτωση στις αγορές τους, απλά πληρώνοντας με οποιαδήποτε κάρτα της Τράπεζας.

Επισημαίνεται ότι πέραν των ωφελημάτων που προσφέρει το νέο Σχέδιο, οι κάτοχοι καρτών της Marfin Laiki Bank επωφελούνται παράλληλα και από το σχέδιο επιστροφής χρημάτων Sure Cash 2008 (που επιστρέφει χρήματα αυτόματα και χωρίς στόχους ή κληρώσεις) ή από το σχέδιο βαθμών Card & Fly (που προσφέρει δωρεάν ταξίδια με οποιαδήποτε αεροπορική εταιρεία και διαμονές σε πολυτελή ξενοδοχεία, πάλι χωρίς στόχους ή κληρώσεις).

Πληροφορίες για το εκπτωτικό σχέδιο “Card & Save” των καρτών της Marfin Laiki Bank, είναι πάντα διαθέσιμες στο www.cardandsave.com.cy και στην Τηλετράπεζα στο τηλ. 8000 2000.

Χρησιμοποιήστε κι εσείς σήμερα τις κάρτες της Marfin Laiki Bank και ψωνίστε…«με κάρτα και με έκπτωση».