You are here

Το νέο Hyundai IONIQ 6 διώχνει το άγχος της επαναφόρτισης με αυτονομία 614 χιλιομέτρων!

03/10/2022 11:07
  • Με αυτονομία ακτίνας 614 χιλιομέτρων, το νέο Hyundai IONIQ 6 είναι ένα από τα πιο αξιόπιστα ηλεκτρικά αυτοκίνητα σήμερα

  • Η αρχιτεκτονική φιλοσοφία E-GMP της αυτοκινητοβιομηχανίας Hyundai και η εξαιρετική αεροδυναμική 0.21 του IONIQ 6, συντείνουν στη μεγάλη αυτονομία και τις υψηλές επιδόσεις

  • Το IONIQ 6 θα κυκλοφορήσει στην Ευρωπαϊκή αγορά στο τέλος της χρονιάς

Η Hyundai Motor Company ανακοίνωσε ότι το νέο ηλεκτρικό IONIQ 6 θα έχει αυτονομία 614 χιλιιομέτρων με κάθε φόρτιση, σύμφωνα με τη διαδικασία WLTP (Worldwide Harmonised Light Vehicle Test Procedure).

Οι ιδιοκτήτες του IONIQ 6 θα ωφεληθούν από την προχωρημένη τεχνολογία στις μπαταρίες της Hyundai, που επιτρέπει μεγάλες επιδόσεις χωρίς το άγχος της διάρκειας. Με επιβεβαιωμένη κατανάλωση 13,9kWh ανά 100 χιλιόμετρα, το IONIQ 6 θα είναι ένα από τα πιο αποτελεσματικά ηλεκτρικά οχήματα της ευρωπαϊκής αγοράς.

“Από την αρχή της ανάπτυξης του IONIQ 6, στόχος μας ήταν να το κάνουμε το πιο πρωτοποριακό της αγοράς”, δήλωσε αξιωματούχος της Hyundai. “Για να είσαι στην παγκόσμια πρωτοπορία της ηλεκτροκίνησης πρέπει να έχει τις καλύτερες επιδόσεις μαζί με την πιο ευχάριστη εμπειρία στην οδήγηση”, ολοκλήρωσε.

Η αρχιτεκτονική του IONIQ 6 ενισχύει τον τρόπο ζωής των ιδιοκτητών

Η εντυπωσιακή αρχιτεκτονική του IONIQ 6, ειδικά ανεπτυγμένη για ηλεκτροκίνηση, εκτός από

τις εντυπωσιακές επιδόσεις επιτρέπει γρήγορη φόρτιση 800V για 351 χιλιόμετρα σε μόλις 15 λεπτά ή 10 μέχρι 80% σε περίπου 18 λεπτά. Επίσης, επιτρέπει φόρτιση 400V χωρίς τη χρήση άλλου εξοπλισμού και ταυτόχρονη φόρτιση άλλων ηλεκτρικών συσκευών, όπως π.χ. εξοπλισμό κατασκήνωσης!