You are here

Νέο πρόγραμμα επαγγελματικής κατάρτισης για αποφοίτους Λυκείου από την PwC Κύπρου

15/07/2021 14:16
  • Οι απόφοιτοι Λυκείου έχουν την ευκαιρία απόκτησης του επαγγελματικού τίτλου “Chartered Certified Accountant” (ACCA) με τη στήριξη του οργανισμού

Nέο πρόγραμμα που απευθύνεται σε αποφοίτους δημοσίων και ιδιωτικών σχολείων μέσης εκπαίδευσης παρουσιάζει η PwC Κύπρου, δίνοντας τους την ευκαιρία να αποκτήσουν τον επαγγελματικό τίτλο του Chartered Certified Accountant (ACCA) χωρίς να είναι απαραίτητη προϋπόθεση η απόκτηση πτυχίου πανεπιστημιακού επιπέδου.  

Μέσω του νέου προγράμματος με τίτλο “High School Leavers Programme”, η PwC δίνει στους αποφοίτους της Γ’ Λυκείου τη δυνατότητα να αποκτήσουν πολύτιμες εμπειρίες σ’ ένα σύγχρονο και επαγγελματικό περιβάλλον, παρέχοντας τους παράλληλα όλα τα οφέλη του οργανισμού. Οι απόφοιτοι που θα συμμετέχουν στο πρόγραμμα θα έχουν την πλήρη στήριξη του οργανισμού αλλά και των έμπειρων επαγγελματιών του, ώστε να αξιοποιήσουν τις δυνατότητές τους σ’ ένα δημιουργικό και καινοτόμο εργασιακό περιβάλλον, το οποίο προσφέρει εξαιρετικές προοπτικές επαγγελματικής ανάπτυξης.

Το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί ειδικά για να βοηθήσει τους αποφοίτους λυκείου να ξεκινήσουν την καριέρα τους, αναπτύσσοντας τις γνώσεις και τις δεξιότητές τους μέσω της πρακτικής άσκησης και της ένταξης σε επαγγελματικές ομάδες που προσφέρουν καινοτόμες λύσεις και υπηρεσίες σε πελάτες του οργανισμού. Παράλληλα, οι συμμετέχοντες θα μπορούν να ολοκληρώσουν την εκπαίδευση τους για την απόκτηση του επαγγελματικού τίτλου ΑCCA, το κόστος του οποίου θα αναλάβει εξ ολοκλήρου η PwC.

Σε δηλώσεις της για την εισαγωγή του νέου προγράμματος, η Επικεφαλής Ανθρώπινου Δυναμικού και Συνέταιρος της PwC Κύπρου, κ. Άννα Λοϊζου, ανέφερε ότι «ο οργανισμός πιστεύει στους νέους ανθρώπους και στις απεριόριστες δυνατότητες τους γι’ αυτό και μέσα από το νέο μας πρόγραμμα τους δίνουμε την ευκαιρία να ξεκινήσουν τη σταδιοδρομία τους με τις καλύτερες προοπτικές, στηρίζοντας τους σε κάθε βήμα προς την επίτευξη των στόχων τους».

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα, τα κριτήρια εισδοχής αλλά και για τη διαδικασία αίτησης, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της PwC www.pwc.com.cy/high-school-leavers-scheme. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν την αίτησή τους μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου 2021.