You are here

Νέος χώρος καινοτομίας και κοινός χώρος εργασίας στη Νεκρή Ζώνη της Λευκωσίας

14/09/2021 08:04
  • Η συνεργατική επιχειρηματικότητα συναντά τη δημιουργία κοινωνικού αντίκτυπου στο The Base by CyprusInno

Το CyprusInno, η πρώτη και η μεγαλύτερη κυπριακή επιχειρηματική πλατφόρμα σε όλη την Κύπρο, εγκαινίασε το The Base by CyprusInno, τον πρώτο χώρο καινοτομίας που βρίσκεται στην νεκρή ζώνη δίπλα στο Ledra Palace (Buffer Zone) το οποίο συνδυάζει τα στοιχεία ενός coworking center, ενός startup accelerator/incubator, και ενός χώρου γραφείων και χώρων συνεδριάσεων με στούντιο πολυμέσων.

Αναφερόμενο ως Social Impact Generator ™, The Base by CyprusInno είναι ένας νέος χώρος πολλαπλών χρήσεων που επιτρέπει τη συν-δημιουργία κοινωνικού και οικονομικού αντίκτυπου (social and economic impact) σε διάφορους τομείς, ενώνοντας τόσο τον ιδιωτικό όσο και τον δημόσιο τομέα, καθώς και την κοινωνία, μέσω μιας υβριδικής πλατφόρμας ψηφιακών και υλικών εργαλείων.

Το The Base by CyprusInno διαθέτει:

  • Ένα χώρο συνεργασίας που μετατρέπεται σε χώρο εκδηλώσεων με καθισμένα και ψηλά γραφεία/τραπέζια, μια σκηνή, μια γωνιά catering, πλήρες σύστημα A/V, βιβλιοθήκη και σαλόνι με πίνακες.
  • Ένα στούντιο πολυμέσων με ηχομονωμένη αίθουσα και επαγγελματικό εξοπλισμό ήχου για πλήρεις δυνατότητες podcast
  • Καθιστικό χώρο για ήσυχη εργασία
  • Αίθουσα συνεδριάσεων/think tank με καθίσματα
  • Υπαίθριος χώρος/κήπος

To The Base, powered by CyprusInno, υποστηρίζει νεοσύστατες εταιρείες και ιδρυτές/τριες σε όλη την Κύπρο με ιδιαίτερη έμφαση σε ιδέες και τεχνολογίες που βοηθούν στην επίλυση κοινωνικών και περιβαλλοντικών προκλήσεων, καθώς σχετίζονται με τους 17 Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης (ΣΒΑ). Εκτός από την προσφορά συνεργασίας και χώρου για προγράμματα και εκδηλώσεις, το The Base by CyprusInno τρέχει το πρόγραμμα SDG Innovation Pre-Accelerator Programme, ένα υβριδικό και εικονικό πρόγραμμα προ-επιτάχυνσης που χρησιμοποιεί μια μεικτή μεθοδολογία, η οποία περιλαμβάνει την ιδεολογία, τον επιχειρηματικό προγραμματισμό, την προώθηση, τη δικτύωση και την καθοδήγηση, για την ενδυνάμωση καινοτόμων νέων στον κοινωνικό τομέα.

Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα πακέτα και τα προγράμματα που προσφέρει το The Base by CyprusInno, επισκεφτείτε το www.thebasecy.com.

Οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν επίσης να συνεισφέρουν στην εκστρατεία συγκέντρωσης χρημάτων στη διεύθυνση: https://www.globalgiving.org/projects/building-peace-through-entrepreneurship-in-cyprus/.

CyprusInno & The Base by CyprusInno– Ποιοί είμαστε;

Η CyprusInno είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός υπό την ηγεσία μιας δικοινοτικής ομάδας, η οποία επικεντρώνεται στη δημιουργία, την ανάπτυξη και τη διατήρηση ενός διζωνικού, διακοινοτικού οικοσυστήματος νεοφυών επιχειρήσεων (startup) στην Κύπρο, χρησιμοποιώντας την επιχειρηματικότητα ως μηχανισμό οικοδόμησης της ειρήνης. Είναι η πρώτη και η μεγαλύτερη κυπριακή πλατφόρμα στον τομέα. To CyprusInno λειτουργεί επίσης το The Base by CyprusInno, το πρώτο Social Impact Generator™ (Σύστημα Κοινωνικής Επίδρασης) στον κόσμο, συνδυάζει τα στοιχεία ενός κοινού χώρου εργασίας (coworking), επιταχυντή/εκκολαπτηρίου, κέντρου καινοτομίας, χώρου συσκέψεων/γραφείων και στούντιο πολυμέσων, και βρίσκεται στη νεκρή ζώνη της Λευκωσίας στην Κύπρο. Το Social Impact Generator™ είναι ένας διαρκώς εξελισσόμενος χώρος πολλαπλών σκοπών που επιτρέπει τη συν-δημιουργία κοινωνικού και οικονομικού αντίκτυπου σε διάφορους τομείς, ενώνοντας τόσο τον ιδιωτικό όσο και τον δημόσιο τομέα, καθώς και την κοινωνία, μέσω μιας υβριδικής πλατφόρμας ψηφιακών και υλικών εργαλείων.

Website: http://cyprusinno.com/ | http://thebasecy.com/

E-mail: [email protected] | [email protected]

Facebook: https://www.facebook.com/cyprusinno | https://www.facebook.com/thebasecy

Twitter: https://twitter.com/cyprusinno

Instagram: https://instagram.com/cyprusinno | https://www.instagram.com/thebasecy/

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/cyprusinno | https://www.linkedin.com/showcase/thebasecy