You are here

Νέος Πρόεδρος και ΔΣ στον Παγκύπριο Σύνδεσμο Επιχειρηματιών Ανάπτυξης Γης & Οικοδομών

03/12/2021 16:50

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Cybarco Development Ltd, Μιχάλης Χατζηπαναγιώτου, επανεκλέχθηκε Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Παγκύπριου Συνδέσμου Επιχειρηματιών Ανάπτυξης Γης & Οικοδομών, κατά την Ετήσια Γενική Συνέλευσή του, στις 30 Νοεμβρίου 2021.
 
Σημερινή ανακοίνωση του Συνδέσμου αναφέρει ότι σε σύντομη τοποθέτησή του ο κ. Χατζηπαναγιώτου ευχαρίστησε τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου για την εμπιστοσύνη τους, ενώ αναφέρθηκε στις πολλές αλλαγές που πρέπει να επιτευχθούν, με στόχο την ανάπτυξη του κλάδου και της οικονομίας. 

Διαβεβαίωσε ότι το νέο ΔΣ "θα συνεχίσει να συνεργάζεται με το κράτος, αλλά και τους άλλους εταίρους στον τομέα της ανάπτυξης γης, ώστε η Κύπρος να καταστεί ένας ελκυστικός και σύγχρονος, επενδυτικός προορισμός".
 
Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Παγκύπριου Συνδέσμου Επιχειρηματιών Ανάπτυξης Γης και Οικοδομών αποτελείται από τους  : Μιχάλης Χατζηπαναγιώτου, Πρόεδρο, Γιάννη Μισιρλή, Αναπληρωτή Πρόεδρο, Μάρκο Χριστοδούλου, Αντιπρόεδρο, Δημήτρη Ασσιώτη, Αντιπρόεδρο, Σάββα Γεωργιάδη, Γραμματέα και Πανίκκο Λειβαδιώτη, Ταμία.

Σύμβουλοι στο ΔΣ είναι οι: Παντελής Λεπτός, Μιχάλης Ζαβός, Νικόλας Κάρουλλας, Αντώνης Κακουλλής, Πάνος Ιωαννίδης,             Γιώργος Χρυσοχός, Θεοφάνη Θεοφάνους, Μελίνα Ράφτη  και Αθανάσιος Αθανασίου.