You are here

Nora Furnishings Ltd: Περάστε στα γραφεία μας!

16/04/2008 12:47
Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του νέου καταστήματος της εταιρίας ‘Nora Furnishings Ltd’, στις 9 Απριλίου 2008. Ο κόσμος είχε την ευκαιρία να απολαύσει μοναδικά έπιπλα για το γραφείο αλλά και συναφή εξοπλισμό για τον επαγγελματικό γραφειακό χώρο. Η ανανεωμένη συλλογή καλύπτει κάθε λειτουργική ανάγκη και αισθητική απαίτηση.

Η εκδήλωση προσέλκυσε πλήθος κόσμου όπως επιχειρηματίες, αρχιτέκτονες και διακοσμητές εσωτερικών χώρων, δημοσιογράφους καθώς και πελάτες της εταιρίας ‘Nora Furnishings Ltd’.

Οι παρευρισκόμενοι είχαν τη δυνατότητα να δουν από κοντά τα μοναδικά έπιπλα γραφείου ‘ESTEL’, ‘SINETICA’, τα εργονoμικά καθίσματα νέας γενιάς της εταιρείας ‘HUMANSCALE’ και πολλά άλλα μοναδικά κομμάτια που προσφέρει η εταιρεία ‘Nora Furnishings Ltd’. Οι εκθεσιακοί χώροι της εταιρείας ‘Nora Furnishings Ltd’ διαθέτουν εργονομικά και ορθοπεδικά έπιπλα τόσο για τον επαγγελματικό χώρο όσο και για το γραφείο στο σπίτι.

Την ιδιαίτερα ευχάριστη «γραφειακή» ατμόσφαιρα, ήρθε να εμπλουτίσει ευχάριστα ο ήχος του σαξόφωνου που συνδυαζόταν αρμονικά με την όλη ξεχωριστή διακόσμηση.

Τα εξειδικευμένα έπιπλα γραφείου ‘ESTEL’, ‘SINETICA’, ‘HUMANSCALE’, ‘SEDUS’, ‘DAUPHIN’ ‘CAIMI’ και ‘LUCONI’καθώς και πολλές άλλες επιλογές γραφείων, θα τα βρείτε τόσο στο νέο κατάστημα της εταιρίας ‘Nora Furnishings’ στη Λευκωσία στην οδό Προδρόμου 43, αλλά και στο κατάστημα στην Κέννεντυ 19 που συνεχίζει να λειτουργεί κανονικά. Επίσης, εκθεσιακός χώρος λειτουργεί με μεγάλη επιτυχία στη Λεμεσό, στην οδό Θέκλας Λυσσιώτη 33Β.