You are here

Νοσοκομείο «Τίμιος Σταυρός», Quality Medical: Έναρξη επιστημονικής συνεργασίας με τον Καθηγητή Δρ Γεώργιο Πάνο

11/06/2021 17:40
Το Νοσοκομείο «Τίμιος Σταυρός» και η Quality Medical ανακοινώνουν την έναρξη της επιστημονικής συνεργασίας τους με τον κορυφαίο Καθηγητή Δρ Γεώργιο Πάνο, Ειδικό Παθολόγο και Λοιμωξιολόγο, ο οποίος στο πλαίσιο του ΓεΣΥ θα ασκεί τα καθήκοντα του ως Προσωπικός Ιατρός στο Νοσοκομείο «Τίμιος Σταυρός» στη Λάρνακα και θα παρέχει συμβουλευτικές υπηρεσίες στις εσωτερικές επιτροπές του.

Ο Δρ Γεώργιος είναι διαπρεπής επιστήμονας με εξαιρετικά επιτεύγματα στην ιατρική επιστήμη. Διαχρονικά έχει διατελέσει Καθηγητής Εσωτερικής Παθολογίας και Λοιμωδών Νοσημάτων σε Ιατρικές Σχολές διακεκριμένων Πανεπιστημίων και είναι Μέλος της Συμβουλευτικής Επιστημονικής Επιτροπής του Υπουργείου Υγείας της Κυπριακής Δημοκρατίας για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού. Έχει καταγράψει στο ενεργητικό του διεθνείς συνεργασίες, τιμητικές διακρίσεις, σημαντικές επιστημονικές δημοσιεύσεις και πολύτιμο ερευνητικό έργο.

Ο κ. Αλέξανδρος Νερσεσιάν Διευθυντής της Q Medical και μέλος του Δ.Σ. του Νοσοκομείου «Τίμιος Σταυρός» αναφέρθηκε στην επικείμενη συνεργασία με τον Δρ Γεώργιο Πάνο και σημείωσε πως «πρόκειται για έναν διακεκριμένο επιστήμονα με εξαίρετη προσωπικότητα και άρτια επιστημονική κατάρτιση, που εκφράζει το πρότυπο αξιών το οποίο πρεσβεύει το Νοσοκομείο μας και είμαστε βέβαιοι ότι θα συμβάλει στον περαιτέρω εκσυγχρονισμό των υπηρεσιών υγείας που παρέχει ο «Τίμιος Σταυρός» στο πλαίσιο ανάπτυξης του. Η ένταξη του Δρ Πάνου στην επιστημονική ομάδα του νοσοκομείου αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για την Q Medical που εδρεύει στη Λάρνακα και διευρύνει περαιτέρω τη συνεργασία του με την Quality Group, καθώς διατελεί εξέχον μέλος στο Advisory Board του ομίλου».
 
Επίσης ο κ. Νερσεσιάν πρόσθεσε ότι «η Quality Group επενδύει σθεναρά στον τομέα της υγείας και εντατικοποιεί τις δραστηριότητες της στο πλαίσιο επίτευξης των παγκόσμιων στόχων για τη βιώσιμη ανάπτυξη. Εκ μέρους της Διεύθυνσης του «Τιμίου Σταυρού», εκφράζω θερμές ευχαριστίες στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, στους επαγγελματίες υγείας του Νοσοκομείου και στον Όμιλο Quality που μέσω της Q Medical έχουν συμβάλει στην ποιοτική αναβάθμιση των υπηρεσιών υγείας που παρέχουν, πάντα με σεβασμό και υπευθυνότητα προς τους ασθενείς και την κοινωνία ευρύτερα».