You are here

Ο γύρος του κόσμου με τη ΜΙΕLE

11/04/2008 11:48
Εντυπωσιακά εγκαίνια των νέων εκθεσιακών χώρων της MIELE στην καρδιά της Λευκωσίας,την Τετάρτη 9 Απριλίου 2008.

Υπέροχα αρώματα και μοναδικές γεύσεις από την ασιατική, την ευρωπαϊκή, τη μεσογειακή και την κυπριακή κουζίνα είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν οι εκλεκτοί καλεσμένοι της MIELE στα εγκαίνια των νέων υπερσύγχρονων εγκαταστάσεών της στη Λευκωσία.

Για να γιορτάσει την παρουσία του στην κυπριακή αγορά, ο παγκόσμιος αυτός κολοσσός φιλοξένησε μια μεγαλοπρεπή εκδήλωση, έτσι όπως μόνο η ΜΙΕLE ξέρει.

Στο μοναδικό για τα κυπριακά δεδομένα χώρο της όπου ΟΛΕΣ ΟΙ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ γνωστοί σεφ μαγείρεψαν νόστιμα πιάτα και λιχουδιές από τις 4 διαφορετικές κουζίνες για τους υψηλούς προσκεκλημένους. Οικοδεσπότες της ξεχωριστής βραδιάς ήταν οι κύριοι Dr Markus Miele και Dr Reinhard Zinkann, η τέταρτη γενιά των οικογενειών που διοικούν την εταιρεία, δίνοντας ακόμα μεγαλύτερη αίγλη και λάμψη σε ένα σημαντικό γεγονός για την Κύπρο αλλά και για την μεγάλη οικογένεια της Miele.

Πρωταγωνιστές της βραδιάς εκτός από τους εκλεκτούς προσκεκλημένους ήταν φυσικά οι νέες εντοιχιζόμενες συσκευές Miele της σειράς 5000 με απεριόριστες δυνατότητες και αποτέλεσμα μαγευτικό για όλες τις αισθήσεις. Και επειδή μαγείρεμα χωρίς να λερωθείς και λιγάκι δε γίνεται, τα πλυντήρια και οι ηλεκτρικές σκούπες της Miele ήταν σε ετοιμότητα για …το καθάρισμα.

Και βέβαια εκτός από τον…άρτο υπήρχαν και θεάματα και συγκεκριμένα ανάλογα με την κάθε κουζίνα χορευτικά συγκροτήματα έδιναν με το δικό τους ξεχωριστό στυλ χρώμα και έμπνευση στη μοναδική αυτή εκδήλωση.

Η παρουσίαση της βραδιάς ανατέθηκε στα έμπειρα χέρια του Γρηγόρη Αρναούτογλου, που κατεύθυνε με μαεστρία το πρόγραμμα και τις εκπλήξεις που περιλέμβανε ενώ μετέδωσε το μπρίο και το κέφι του σε όλους τους παρεβρισκόμενους.

Η ιστορία της MIELE ξεκίνησε το 1899 στη Γερμανία και για 4 γενεές εξακολουθεί να είναι οικογενειακή επιχείρηση, πιστή στη φιλοσοφία και τις αρχές της για παροχή άριστης ποιότητας και εξαιρετικών προϊόντων στο κοινό σε όλες τις χώρες στις οποίες δραστηριοποιείται.