You are here

O KOT γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού σχηματίζοντας μια τεράστια καρδιά στον Μόλο της Λεμεσού!

24/09/2018 11:47

Στο πλαίσιο του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Τουρισμού, ο ΚΟΤ μας προσκαλεί να το γιορτάσουμε παρέα στον Μόλο της Λεμεσού, στις 27 Σεπτεμβρίου, από τις 16:00 μέχρι και τις 18:00, σε μια εκδήλωση που με τη συμμετοχή όλων, θα κορυφωθεί με το σχηματισμό μιας τεράστιας καρδιάς, για τη λήψη πανοραμικής φωτογραφίας με drone, που θα στείλει ένα ηχηρό μήνυμα αγάπης και φιλοξενίας σε όλο τον πλανήτη.

Την ενέργεια με το σχηματισμό της τεράστιας καρδιάς, θα μεταφέρει στον υπόλοιπο κόσμο ο ΚΟΤ, αλλά και οι παρευρισκόμενοι, μέσω των social media και με τη χρήση του hashtag #visitcyprus, θα συμπεριλάβουν την Κύπρο σε μια παγκόσμια διαδικτυακή επικοινωνία.

Στην εκδήλωση θα δώσει το παρών του και ο Ολυμπιονίκης, Παύλος Κοντίδης, ο οποίος θα ενώσει τις δυνάμεις του με τους υπόλοιπους συμμετέχοντες, στέλνοντας ακόμη πιο δυνατά το μήνυμα της εκστρατείας.

Η Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 27 Σεπτεμβρίου, ημερομηνία που έχει καθιερωθεί από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Τουρισμού από το 1970 και έχει ως κύριο στόχο την ανάδειξη της συμβολής του τουρισμού στην πρόοδο της διεθνούς κοινότητας.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης στον Μόλο της Λεμεσού θα πραγματοποιούνται διαγωνισμοί μέσω του Instagram, δραστηριότητες για παιδιά όπως face painting, ζωγραφική και πολλές άλλες εκπλήξεις. Επίσης, θα προσφέρονται δωρεάν παραδοσιακά κυπριακά εδέσματα όπως λουκουμάδες, παγωτό με γεύση ‘μαχαλλεπί’ αλλά και διάφορα δροσιστικά ποτά.

Ο ραδιοφωνικός σταθμός MIX FM με «ζωντανή σύνδεση» (live link) και τη συμμετοχή της Κάλιας Ελευθερίου, θα μεταφέρει το κλίμα της εκδήλωσης.

Την Πέμπτη, 27 Σεπτεμβρίου όλοι οι δρόμοι οδηγούν στον Μόλο Λεμεσού για να δείξουμε ότι η Κύπρος… βρίσκεται στην καρδιά ΟΛΩΝ μας!