You are here

Ο Όμιλος Olympia βραβεύθηκε στα CIPA International Investment Awards 2018, υπό την αιγίδα του Προέδρου Αναστασιάδη

21/06/2018 13:39

Σε μια τιμητική εκδήλωση υπό την παρουσία του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκου Αναστασιάδη, η Υπηρεσία Προώθησης Επενδύσεων Κύπρου (CIPA) βράβευσε τον Όμιλο Olympia για την πολυετή προσφορά του στην κυπριακή οικονομία και ανάπτυξη. Ο Όμιλος Olympia αποτελεί ένα διεθνή επενδυτικό Όμιλο που δραστηριοποιείται σε 10 χώρες και ιδρύθηκε το 1980 από τον Πάνο Γερμανό, ενώ στην Κυπριακή αγορά δραστηριοποιείται εδώ και 20 χρόνια.

Το βραβείο παρέλαβε ο CEO του Ομίλου Olympia, κ. Ρόμπυ Μπουρλάς, ο οποίος, ευχαριστώντας τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τον θεσμό για την τιμητική διάκριση, τόνισε: «Για εμάς η Κύπρος δεν είναι απλώς μια ακόμα επενδυτική ευκαιρία. Δραστηριοποιούμαστε στην Κύπρο εδώ και 20 χρόνια και είμαστε αποφασισμένοι να συνεχίσουμε ακόμη πιο δυναμικά τις επενδύσεις μας και να τιμήσουμε τη διάκριση αυτή. Ευχαριστούμε τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας και τα CIPA Awards για την αναγνώριση της συμβολής μας στην οικονομία και κοινωνία της χώρας».

Ο Όμιλος Olympia δραστηριοποιείται στην Κύπρο από το 1998 και αποτελεί έναν από τους σταθερούς τροφοδότες της τοπικής οικονομίας. Τα Public, ο βραχίονας του Ομίλου στο retail, έχουν γίνει αναπόσπαστο μέρος της ζωής των Κυπρίων καταναλωτών τα τελευταία 11 χρόνια, φέρνοντας στην Κύπρο την καινοτόμα ιδέα και το μοναδικό concept του retail entertainment. Ο νούμερο ένα προορισμός για προϊόντα τεχνολογίας, πολιτισμού και ψυχαγωγίας, αποτελεί σημείο αναφοράς κάθε πόλης, με την εταιρεία να έχει εξελιχθεί ταυτόχρονα στο μεγαλύτερο βιβλιοπωλείο της χώρας. Τα Public αριθμούν σήμερα 4 καταστήματα στην Κύπρο ενώ 2 ακόμα θα λειτουργήσουν μέσα στο 2018.

H Tollerton Investments αξιοποιεί επενδυτικές ευκαιρίες στον τομέα των τηλεπικοινωνιών με μεγαλύτερη επένδυση τη Νο.1 εταιρία κινητής τηλεφωνίας στην Πολωνία, Play. Η Westnet δραστηριοποιείται στον χώρο της διανομής προϊόντων τεχνολογίας, αντιπροσωπεύοντας σημαντικά πολυεθνικά brands κι από το 2016 ίδρυσε τη θυγατρική της στην Κύπρο. Τέλος, η SoftOne προσφέρει Cloud ERP software στην κυπριακή αγορά από το 2017 βοηθώντας εταιρείες κάθε μεγέθους να καλύπτουν τις ανάγκες τους όσον αφορά την οργάνωση και διαχείριση των δραστηριοτήτων τους.

Olympia Group

Ο Όμιλος Εταιρειών Olympia, αποτελεί έναν Διεθνή Επενδυτικό Όμιλο με ισχυρή παρουσία σε 10 χώρες με 8 εταιρείες. Με γνώμονα πάντα την επιχειρηματική αριστεία, ο Όμιλος Olympia ξεκίνησε τη δραστηριοποίησή του το 1980 και συνεχίζει να αναπτύσσεται δυναμικά στο εξαιρετικά ανταγωνιστικό διεθνές περιβάλλον έχοντας με βασικές αρχές την προσήλωση, τη δημιουργικότητα και την πίστη στη φιλοσοφία του επιχειρείν. Οι οκτώ εταιρείες του Ομίλου Olympia πρωταγωνιστούν σε διαφορετικούς επιχειρηματικούς κλάδους. Μεταξύ αυτών είναι το λιανικό εμπόριο (Public), η βιομηχανία (Systems Sunlight), οι τηλεπικοινωνίες (Play), η διανομή προϊόντων τεχνολογίας (Westnet), το business software (SoftOne), η ναυτιλία (Μetis), κι η χορήγηση καταναλωτικών δανείων (AASA).