You are here

Ο Όμιλος SFS στηρίζει και επιβραβεύει την κυπριακή δημοσιογραφία

09/12/2008 13:54
Διαγωνισμό χρηματοοικονομικού ρεπορτάζ θεσμοθετεί από φέτος ο Όμιλος SFS, θέλοντας να αναγνωρίσει και να επιβραβεύσει την προσφορά των δημοσιογράφων στην έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση της κυπριακής κοινωνίας σε θέματα που αφορούν το σημαντικό τομέα της οικονομίας.

Ο διαγωνισμός εγκαινιάζεται φέτος, στo πλαίσιο των εορτασμών του Ομίλου SFS για τα 20χρονά του, και θα είναι ετήσιος. Κάθε χρόνο θα επιλέγεται μία ξεχωριστή θεματολογία η οποία θα επικεντρώνεται σε θέματα που αφορούν στην οικονομική δραστηριότητα και καινοτομία στην Κύπρο. Φέτος, το θέμα του διαγωνισμού είναι «Ο αντίκτυπος της χρηματοοικονομικής κρίσης στην οικονομία της Κύπρου».

Ο Όμιλος SFS, έχει προχωρήσει στη σύσταση κριτικής επιτροπής η οποία θα αξιολογήσει τις συμμετοχές ανάλογα με την αρτιότητα (επιχειρηματολογία, επαρκή ανάλυση και πληροφόρηση για το αντικείμενο), πρωτοτυπία, ποιότητα και εκφραστικότητα της γλώσσας (σαφήνεια). Η κριτική επιτροπή αποτελείται από τους Δρ. Σπύρο Χατζηδάκη (University of Nicosia), Δρ. Νάγια Ρούσου (University of Nicosia), Δρ. Χρίστο Χριστοδούλου-Βόλο (European University Cyprus) και Δρ. Σωτήρη Θεοχαρίδη (Frederick University).

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν δημοσιογράφοι, μέλη της Ένωσης Συντακτών Κύπρου, που δημοσίευσαν ή θα δημοσιεύσουν σε οποιοδήποτε κυπριακό έντυπο ΜΜΕ μελέτες, έρευνες, ρεπορτάζ ή μετέδωσαν σε ηλεκτρονικό ΜΜΕ (τηλεόραση, ραδιόφωνο, διαδίκτυο) ρεπορτάζ που εμπίπτουν στη θεματολογία του διαγωνισμού κατά τη χρονική περίοδο 1η Σεπτεμβρίου 2008 μέχρι 31η Δεκεμβρίου 2008.

Για περισσότερες πληροφορίες καθώς και για το Έντυπο Δήλωσης Συμμετοχής, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν την ιστοσελίδα www.sfsnet.com.