You are here

Ocean: Συμμετοχή σε παγκόσμιο συνέδριο στην Νέα Υόρκη με θέμα επενδύσεις στη Ναυτιλία

04/04/2008 13:56
Στα πλαίσια της ενημέρωσης του επενδυτικού κοινού, επιυθμύμε να σας πληροφορήσουμε ότι η εταιρεία συμμετείχε στις 20 Μαρτίου 2008 σε διεθνές συνέδριο που διεξήχθη στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής με θέμα τις επενδύσεις στην παγκόσμια ναυτιλία. Το συνέδριο διεξήχθη στη Νέα Υόρκη υπό την αιγίδα της Capital Link και συμμετείχαν οι μεγαλύτερες εισηγμένες ναθτιλιακές εταιρείες σε Ευρώπη και Αμερική καθώς και διεθνής επενδυτικές τράπεζες, επενδυτικά ταμεία και θεσμικοί επενδυτές.

Από πλευράς της εταιρείας συμμετείχε ο αντιπρόεδρος της κ. Γιώργος Ιωαννίδης, ο οποίος ως ένας από τους ομηλιτές της διοργάνωσης ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους για την πορεία και προοπτικές της Ocean Tankers Holdings Public Company Limited και αντάλλαξε απόωεις για την πορεία της διεθνούς ναυτιλίας.

Επίσεις η εταιρεία πραγματοποίησε τόσο στην Ελλάδα όσο και στο Λονδίνο συναντήσεις με θεσμικούς επενδυτές για ενημέρωση τους για τις προοπτικές της εταιρείας οι οποίοι έδειξαν σημαντικό ενδιαφέρον για συμμετοχής τους στο μετοχικό κεφάλαιο της εταιρείας. Η εταιρεία είναι σε συνεχή επαφή μαζί τους και για θα σας ενημερώση γιατυχόν εξελήξεις.