You are here

Οι εθελοντές της Ελληνικής Τράπεζας ενισχύουν το Κυπριακό Αρχείο Δοτών Μυελού των Οστών

15/09/2021 13:57

2η Παγκύπρια Εθελοντική Δειγματοληψία Προσωπικού με αφορμή την Ημέρα Εθελοντή Δότη Μυελού των Οστών

Η Ελληνική Τράπεζα στα πλαίσια της συνεργασίας της με το Καραϊσκάκειο Ίδρυμα ως «Σύμμαχος Ζωής», στηρίζει την προσπάθειά του για ενίσχυση του Κυπριακού Αρχείου Δοτών Μυελού των Οστών.

Με αφορμή την Ημέρα Εθελοντή Δότη των Οστών η Ελληνική Τράπεζα πραγματοποίησε δειγματοληψία την Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου, σε διάφορα σημεία σε όλη την Κύπρο.

Η δράση πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια του «Μήνα Λευχαιμίας», όπως έχει καθιερωθεί ο Σεπτέμβριος, ανάμεσα σε μια σειρά από δράσεις με στόχο την ενημέρωση του κοινού, αλλά και τη στήριξη του σημαντικού έργου που επιτελείται στη μάχη κατά της λευχαιμίας.

Συμβάλλοντας σε αυτό τον σημαντικό σκοπό, η ομάδα εθελοντών και το προσωπικό της Ελληνικής Τράπεζας ανταποκρίθηκε θερμά στο κάλεσμα και με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης και αλληλεγγύης, προσήλθε στη δειγματοληψία με στόχο την ενίσχυση του Κυπριακού Αρχείου Δοτών Μυελού των Οστών.

Η Ελληνική Τράπεζα είναι «Σύμμαχος Ζωής» στο έργο του Καραϊσκάκειου Ιδρύματος στηρίζοντας το σύγχρονο διαγνωστικό και ερευνητικό Κέντρο Παιδικού Καρκίνου του Ιδρύματος. Τα παιδιά και το μέλλον τους αποτελούν βασικό πυλώνα στη στρατηγική της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Ελληνικής Τράπεζας, η οποία έχει δρομολογήσει διάφορες δράσεις όπως η χορηγία της Τελετής Βράβευσης των Δοτών που έχουν δώσει μόσχευμα τα τελευταία δύο χρόνια, στους κήπους του Προεδρικού Μεγάρου, ο φωτισμός του Κτιρίου Διοίκησης της Ελληνικής Τράπεζας, η χορηγία του «Μήνα Λευχαιμίας» τον Σεπτέμβριο με διάφορες ενέργειες που θα ανακοινωθούν σύντομα.