You are here

Οι Γενικές Ασφάλειες διακρίθηκαν στα «Global Insurance Awards 2021»

21/01/2022 09:48
  • Κορυφαία ασφαλιστική εταιρεία στην Κύπρο, στο Γενικό Κλάδο

Οι Γενικές Ασφάλειες βραβεύθηκαν ως η κορυφαία ασφαλιστική εταιρεία στην Κύπρο, στο Γενικό κλάδο, στο πλαίσιο των «Global Insurance Awards 2021», που διοργάνωσε τον Δεκέμβριο το διεθνώς αναγνωρισμένο οικονομικό περιοδικό «World Finance».

Οι συντάκτες του εξετάζουν κάθε χρόνο από το 2008, τις προκλήσεις και τις ευκαιρίες που αναδύονται στην ασφαλιστική βιομηχανία και βραβεύουν τις εταιρείες που προάγουν τις αξίες και τα οφέλη της ασφάλισης, στους κλάδους Ζωής και Γενικών Ασφαλίσεων, σε περισσότερες από 60 χώρες.  

Η διάκριση της Εταιρείας υπογραμμίζει την ηγετική θέση που κατέχει στον Γενικό Κλάδο που δραστηριοποιείται, ως ένας οργανισμός που κατάφερε να αντιμετωπίσει με προθυμία τις μεταβαλλόμενες ανάγκες των πελατών του, έχοντας άψογη απόδοση καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους.

Τα «Global Insurance Awards 2021» επιβράβευσαν τις εταιρείες που είχαν σημαντική συμβολή στην άμβλυνση των φόβων, που δημιουργούνται από απρόβλεπτους κινδύνους και συγκεκριμένα από τις φυσικές καταστροφές. Στόχος των βραβείων ήταν να αναδείξουν τις προκλήσεις της κλιματικής αλλαγής, καθώς σύμφωνα με τους επιστήμονες οι προβλεπόμενες καταστροφές τα επόμενα χρόνια θα αυξηθούν κατακόρυφα. Ο ασφαλιστικός κλάδος αναμένεται να είναι καθοριστικός για τους ανθρώπους και την περιουσία τους και αυτό αποδεικνύεται από τις ασφαλισμένες ζημιές, που δόθηκαν κατά το πρώτο εξάμηνο του 2021 και άγγιξαν τα 42 δισεκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως.

Οι Γενικές Ασφάλειες, χαράσσουν το δρόμο της επόμενης μέρας στην ασφαλιστική βιομηχανία. Με την αξιοπιστία τους, που είναι θεμελιωμένη σε γερές βάσεις εδώ και 70 χρόνια, προσφέρουν μια ολοκληρωμένη γκάμα ασφαλιστικών προϊόντων, έχοντας ως επίκεντρο την παροχή της καλύτερης δυνατής εξυπηρέτησης στους ασφαλισμένους τους.

Ως ηγέτιδα Εταιρεία στον Γενικό κλάδο, επενδύει στην τεχνολογική αναβάθμιση και ανάπτυξή της. Μέσω διαδικτυακών εργαλείων και φορητών συσκευών, παρέχει στον πελάτη περισσότερη αμεσότητα και πολλαπλές επιλογές για εξυπηρέτηση των αναγκών του. Σήμερα έχει τη δυνατότητα εύκολα και γρήγορα να δομεί προσωποποιημένες ασφαλιστικές λύσεις, με βάση τις δικές του επιθυμίες, να επικοινωνεί και να ενημερώνεται.

Η διάκριση των Γενικών Ασφαλειών στο πλαίσιο των «Global Insurance Awards 2021», είναι άλλη μια επιβράβευση των προσπαθειών που καταβάλλουν καθημερινά οι άνθρωποί της και την έχουν οδηγήσει στην κορυφή. Μια διάκριση που ανεβάζει τον πήχη ακόμη πιο ψηλά.