You are here

Οι μεγάλες προκλήσεις της οικονομίας ενώπιον της συνέλευσης του ΚΕΒΕ

06/12/2019 14:13

Θα μιλήσει ο ΠτΔ κ. Νίκος  Αναστασιάδης

Τις μεγάλες προκλήσεις που έχει ενώπιον του ο επιχειρηματικός κόσμος, αλλά και η οικονομία, θα αναπτύξει ο Πρόεδρος του ΚΕΒΕ κ. Χριστόδουλος Ε. Αγκαστινιώτης, στην 92η ετήσια γενική συνέλευση του Επιμελητηρίου που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου και ώρα 19:00 στο Συνεδριακό Κέντρο Φιλοξενία στη Λευκωσία.

Τη συνέλευση του ΚΕΒΕ θα χαιρετίσει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης που αναμένεται να παρουσιάσει τα σχέδια της κυβέρνησης για την οικονομία.

Ειδικότερα, στην ομιλία του ο κ. Αγκαστινιώτης, θα περιγράψει τη σημερινή κατάσταση της οικονομίας, θα αναφερθεί στα προβλήματα που συνεχίζουν να ταλανίζουν τις επιχειρήσεις και τους πολίτες και θα παρουσιάσει τις προτάσεις του ΚΕΒΕ για τη δημιουργία ενός νέου μοντέλου ανάπτυξης.

Ιδιαίτερη έμφαση θα δώσει ο κ. Αγκαστινιώτης στο επιχειρηματικό κλίμα, στο ψηφιακό μετασχηματισμό της οικονομίας και στις μεταρρυθμίσεις που θα πρέπει να προωθηθούν για να εκσυγχρονιστεί το πλαίσιο λειτουργίας όλης της οικονομίας και του κράτους.

Σημειώνεται ότι πριν την ανοικτή γενική συνέλευση θα πραγματοποιηθεί το κλειστό  μέρος της συνέλευσης που είναι μόνο για τα μέλη του ΚΕΒΕ.