You are here

Oι PRICEWATERHOUSECOOPERS στην «Αίθουσα της Δόξας» μετά την επιτυχία τους στα διάσημα βραβεία παγκόσμιας γνώσης 2008

11/12/2008 16:09
Ανώτερα εκτελεστικά στελέχη μερικών από τις κορυφαίες διεθνείς εταιρείες παγκοσμίως επέλεξαν για άλλη μια φορά τους PricewaterhouseCoopers ως έναν από τους νικητές της έρευνας για τις επιχειρήσεις με την πλέον θαυμαστή γνώση (Most Admired Knowledge Enterprises – MAKE).

Το πάνελ των κορυφαίων οργανισμών Fortune 500 επέλεξε τους PwC στη δέκατη θέση, δίπλα από τους υπόλοιπους νικητές της πρώτης δεκάδας όπως οι Royal Dutch Shell, Toyota, Apple και Microsoft. Κανένα άλλο λογιστικό δίκτυο δεν περιλαμβάνεται σε αυτή την πρώτη δεκάδα.

Οι PwC είναι ένας από τους 24 μόνο οργανισμούς που έχουν καταφέρει να συγκαταλέγονται στους νικητές και στις πέντε προηγούμενες έρευνες, κερδίζοντας έτσι μια θέση στην «Αίθουσα της Δόξας» των παγκοσμίων Βραβείων ΜΑΚΕ 2008. Οι 20 νικητές των Βραβείων ανακοινώθηκαν από την Teleos, μια ανεξάρτητη εταιρεία διαχείρισης γνώσης και ερευνών σε θέματα νοητικού κεφαλαίου.

Οι PwC, εφτά φορές νικητές των Βραβείων ΜΑΚΕ, έχουν συγκεκριμένα τύχει αναγνώρισης για την ικανότητά τους να μετατρέπουν τη γνώση σε αξία για τους πελάτες τους.

Η Moira Elms, που έχει την κηδεμονία της παγκόσμιας γνώσης των PwC, ανέφερε σχετικά με την κατάταξη: «Παρά τις αντίξοες συνθήκες, οι PwC συνέχισαν να επενδύουν και να ενισχύουν τις ικανότητές τους σε θέματα γνώσης. Αυτό αποτελεί για μας ύψιστη προτεραιότητα. Είμαστε μια επιχείρηση που ειδικεύεται στη γνώση και στους ανθρώπους και ο τρόπος με τον οποίον αξιοποιούμε το μέγεθός μας και μοιραζόμαστε τη γνώση για να προσφέρουμε μια εξαιρετική εμπειρία στους πελάτες μας είναι στο επίκεντρο της εργασίας μας. Η επιλογή μας από τους Fortune 500 ως μια «επιχείρηση με πλέον θαυμαστή γνώση» αποτελεί συνεπώς μια μεγάλη επιβράβευση του έργου που επιτελούν καθημερινά οι άνθρωποί μας στις αγορές μας αλλά και εντός του οργανισμού μας.»