You are here

Οι προκλήσεις του τουρισμού και η ανάληψη της προεδρίας της ECTAA

04/06/2008 13:09
Τα βασικά θέματα της Γενικής Συνέλευσης του Συνδέσμου Ταξιδιωτικών Πρακτόρων Κύπρου

Η Διεθνής Παρουσία του ΑCTA, η εκλογή του νέου Διοικητικού Συμβουλίου, η εδραίωση της Κύπρου στον Παγκόσμιο Τουριστικό Χάρτη, ο χειμερινός τουρισμός, η δημιουργία σύγχρονων αερολιμένων, είναι μερικά από τα θέματα που θα τεθούν επί τάπητος στη 54η Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου Ταξιδιωτικών Πρακτόρων Κύπρου, που θα πραγματοποιηθεί στις 6 Ιουνίου 2008 στις 6.00μ.μ. το απόγευμα, στο ξενοδοχείο Hilton Cyprus στη Λευκωσία.

Κύριος ομιλητής θα είναι ο Πρόεδρος του ACTA Άκης Κελεπέσιης, ο οποίος έχει από τις 27 Μαΐου 2008 αναλάβει εκ μέρους του ΑCTA την προεδρία της ECTAA (Ένωση των Συνδέσμων των Ευρωπαίων Ταξιδιωτικών Πρακτόρων και Διοργανωτών Ταξιδιών). Στην ομιλία του ο Πρόεδρος του ACTA θα αναφερθεί στο ρόλο του Συνδέσμου που συμπληρώνει φέτος 54 χρόνια δράσης και επιτυχίας στα τουριστικά και ταξιδιωτικά δρώμενα της Κύπρου και μεταξύ άλλων στα παρακάτω θέματα:
• Στον απολογισμό των δραστηριοτήτων του απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου.
• Στη Διεθνή παρουσία του Συνδέσμου με έμφαση στην ανάληψη της Προεδρίας της ECTAA.
• Στις ενέργειες όλων των εμπλεκόμενων φορέων για την άνοδο του κυπριακού τουρισμού.
• Στη δημιουργία σύγχρονων αερολιμένων και στη στήριξη του Εθνικού Αερομεταφορέα μας.
• Στην ανοδική πορεία του εξερχόμενου Τουρισμού και των Ταξιδιών.

Χαιρετισμό στη Συνέλευση θα απευθύνουν ο Υπουργός Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού κ. Αντώνης Πασχαλίδης, εκ μέρους του ΚΟΤ ο Αντιπρόεδρος κύριος Αντρέας Παναγίδης και εκ μέρους του ΚΕΒΕ ο κ. Παναγιώτης Λοϊζίδης Γενικός Γραμματέας του ΚΕΒΕ.

Τη Γενική Συνέλευση θα τιμήσουν με την παρουσία τους ο Υπουργός Εμπορίου Βιομηχανίας και Τουρισμού και ο Υπουργός Συγκοινωνιών και Έργων, Πρέσβεις, Βουλευτές, Διευθυντές Αεροπορικών Εταιρειών, εκπρόσωποι συναφών τουριστικών συνδέσμων, πολλοί άλλοι προσκεκλημένοι και μέλη.

Η Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου θα είναι ανοικτή για τα Μ.Μ.Ε, εκπρόσωποι των οποίων καλούνται να την καλύψουν δημοσιογραφικά.