You are here

Όλος ο κόσμος της Disney μόνο στη Cytavision!

30/12/2013 14:53
Από 1η Ιανουαρίου έρχονται και τα κανάλια Disney Junior και Disney XD

Η Cytavision φέρνει κοντά στους μικρούς της φίλους δύο από τα δημοφιλέστερα παιδικά κανάλια παγκόσμια, το Disney Junior και το Disney XD.

Από την 1η Ιανουαρίου 2014 η Cytavision θα είναι η μόνη συνδρομητική πλατφόρμα στην Κύπρο που θα μεταδίδει όλα τα παιδικά κανάλια Disney, Disney Channel, Disney Junior και Disney XD, προσφέροντας ακόμη περισσότερες επιλογές και πρόγραμμα ειδικά για τα παιδιά.

Σε δηλώσεις του ο Προϊστάμενος της Cytavision, Κυριάκος Λουκά ανέφερε ότι: «Το λανσάρισμα των Disney Junior και Disney XD επιβεβαιώνει τη δέσμευσή μας απέναντι στους συνδρομητές μας να καλύψουμε πλήρως τις ανάγκες τους σε ψυχαγωγία στο σπίτι, με συνεργασίες, όπως η Disney και άλλα κορυφαία στούντιο και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε για τους μικρούς και μεγάλους τηλεθεατές μας».

Τα δυο νέα κανάλια Disney XD (θέση 35) και Disney Junior (θέση 36) εντάσσονται στο πακέτο Full Pack. Το Disney Channel (θέση 34) θα συνεχίσει να προσφέρεται σε όλα τα πακέτα (Full Pack, Value Plus & Value Pack).

Το Disney Channel και το Disney Junior, που είναι 24ωρα κανάλια, θα προσφέρονται στην Ελληνική και Αγγλική γλώσσα. Το Disney XD που εκπέμπει 13 ώρες την ημέρα (07.00-20.00) θα προσφέρεται μόνο στην Ελληνική γλώσσα.

Το Disney Junior απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας, 2 έως 7 ετών και προσκαλεί γονείς και παιδιά να ζήσουν την απόλυτη εμπειρία Disney σε έναν κόσμο γεμάτο μαγεία, μουσική και χαρούμενες ιστορίες. Μοναδικές και εξαιρετικά δημοφιλείς παραγωγές όπως τα “Sofia the First”, “Mickey Mouse Clubhouse” και “Jake and the Never Land Pirates” συνδυάζουν τη χαρακτηριστική, απαράμιλλη, αφήγηση της Disney και τους γνώριμους χαρακτήρες που τα παιδιά λατρεύουν, με τη μάθηση, τις γλωσσικές και κοινωνικές δεξιότητες, τον υγιή τρόπο ζωής, καθιστώντας την εκμάθηση μία διασκεδαστική εμπειρία!

Το Disney XD απευθύνεται κυρίως σε αγόρια ηλικίας 6 έως 15 ετών, με ενδιαφέρον για τον αθλητισμό, τη μουσική, την εξερεύνηση και τη δημιουργικότητα. Το πρόγραμμά του περιλαμβάνει ένα μείγμα από κινούμενα σχέδια και ζωντανή δράση όπως το «Phineas and Ferb», «Ultimate-Spider-Man», «Avengers Assemble» και «Kickin It».

Με την προσθήκη των Disney Junior και το Disney XD στο μπουκέτο των παιδικών της καναλιών, η Cytavision προσφέρει πλέον έξι δημοφιλή παιδικά κανάλια (Disney Junior, Disney XD, Disney Channel, Boomerang, Cartoon Network, Baby TV), που υπόσχονται να ενθουσιάσουν τους μικρούς της φίλους, αλλά και τους γονείς.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα της Cytavision στη διεύθυνση www.cyta.com.cy/tv.