You are here

Όμιλος Πηλακούτα: Ο ηγέτης και στην αγορά ηλεκτρικών αυτοκινήτων

21/01/2020 14:14

Ο ταχύτατα αναπτυσσόμενος τομέας των ηλεκτρικών αυτοκινήτων, σε ένα συνεχώς μεταβαλλόμενο περιβάλλον, διαμορφώνει σήμερα την οικολογική μας ευαισθησία.

Ο Όμιλος Πηλακούτα, εστιάζοντας με αφοσίωση στην τεχνολογία της ηλεκτροκίνησης, ενισχύει και αναπτύσσει το δίκτυό του, προσφέροντας στους οδηγούς ένα ευρύ φάσμα επιλογών σε ηλεκτρικά αυτοκίνητα.

Αξιοποιώντας τη 10χρονη εμπειρία και τεχνογνωσία του Ομίλου στην εισαγωγή και διάθεση ηλεκτρικών αυτοκινήτων στην Κύπρο, οι καταναλωτές έχουν τη δυνατότητα να οδηγήσουν μια μεγάλη σειρά ηλεκτρικών μοντέλων, από τις κορυφαίες μάρκες της αγοράς.

BMW i3, ΜΙΝΙ Ε, JAGUAR I-PACE, NISSAN LEAF,RENAULT ZOE, είναι μοντέλα που διακρίθηκαν, ξεχώρισαν και αγαπήθηκαν σε όλη την Ευρώπη, γιατί αποτελούν μια από τις ασπίδες προστασίας του περιβάλλοντος, πέραν των τεχνολογικών χαρακτηριστικών υπεροχής και ενθάρρυναν την καλλιέργεια οικολογικής συνείδησης, λόγω των ελάχιστων ή και των μηδενικών εκπομπών ρύπων, αλλά και σαφώς προσφέρουν μικρότερο κόστος διαχείρισης και συντήρησης του αυτοκινήτου.

Επιπλέον, ο Όμιλος Πηλακούτα προσφέρει και ως εναλλακτική επιλογή τα υβριδικά μοντέλα -  PlugInHybrid, όπως τα: BMW i8, BMW 225xe ActiveTourer, BMW330e, BMW 530e, BMW 745e καθώς και τα υβριδικάSUV, BMW X1 xDrive25e, BMW X3 xDrive30e και BMW X5 xDrive45e. Στο MINI διατίθεται η επιλογή του MINI CountrymanPlug In Hybrid.ΑπότηLand Roverτα Range Rover PHEV καιRange Rover Sport PHEVκαιαπότοRENAULT Groupτα  RENAULT CAPTURκαιRENAULT CLIO. Απόλυτη οδηγική απόλαυση χάρη στις μέγιστες επιδόσεις και την ελάχιστη κατανάλωση καυσίμου.

Τώρα, με το πρόγραμμα απόσυρσης, αντικατάστασης παλαιών οχημάτων και προώθησης ηλεκτρικού οχήματος, ο καταναλωτής μπορεί να επωφεληθεί και από τη χορηγία ύψους 5.000 ευρώ για την αγορά νέου ηλεκτρικού αυτοκινήτου.

Ο Όμιλος Πηλακούτα αποτελεί την πλέον αξιόπιστη επιλογή και στην αγορά ηλεκτρικού αυτοκινήτου, αφού διαθέτει υποδομές υποστήριξης, εγκεκριμένα συνεργεία και στελέχη με εξειδικευμένη γνώση.

Για περισσότερες πληροφορίες για όλα τα ηλεκτρικά και υβριδικάμοντέλα του Ομίλου Πηλακούτα, καθώς και για να μάθετε περισσότερα για τη χορηγία των 5.000 ευρώ, αλλά και για το πρόγραμμα απόσυρσης και αντικατάστασης παλαιών οχημάτων και προώθησης ηλεκτρικού οχήματος, επικοινωνήστε στα ακόλουθα τηλέφωνα:

Για BMW/MINI:77771600

Για Land Rover: 77771800

Για NISSAN: 77777 220

Για Renault:77 77 33 44