You are here

ΟΠΑΠ Κύπρου: Η δική μας ώρα για τον Παύλο Κοντίδη!

16/10/2018 10:54

Συνεπής με ακρίβεια ρολογιού στις αγωνιστικές του διαδρομές ο Παύλος Κοντίδης, έδωσε  στην Κύπρο και σε όλους μας, την περηφάνια των κορυφαίων διακρίσεων στην Ιστιοπλοϊα. Τώρα είναι η δική μας ώρα να σταθούμε κοντά στον Παύλο και να του δώσουμε την ψήφο μας για την ανάδειξή του ως RolexWorldSailoroftheYear 2018.

Η υποψηφιότητά του για τον κορυφαίο τίτλο τιμής στο χώρο του αθλήματος παγκόσμια, αποτελεί ασφαλώς, αναγνώριση της συνολικής προσπάθειας του πρωταθλητή μας. Αποτελεί όμως και δική μας υποχρέωση να στηρίξουμε την υποψηφιότητα και να της δώσουμε την πρώτη θέση! Γιατί ο Παύλος την αξίζει !Παγκόσμιος Πρωταθλητής στο Σπλιτ το 2017, Παγκόσμιος Πρωταθλητής στη Δανία το 2018, Πρωταθλητής Ευρώπης και Νο1 στην Παγκόσμια κατάταξη, στην κατηγορία σκαφών τύπου Laser. Τους τελευταίους δώδεκα μήνες, μας χάρισε όλες αυτές τις επιτυχίες, ας του χαρίσουμε και εμείς, δικαιωματικά, την ψήφο μας!

«Θέλω να ζητήσω την υποστήριξη των Κύπριων αλλά και όλων των φίλων του αθλητισμού και της ιστιοπλοΐας παγκοσμίως» δηλώνει συγκινημένος ο Παύλος Κοντίδης. Οι άνθρωποι της ΟΠΑΠ Κύπρου, στελέχη και συνεργάτες, όλοι μας, αυθόρμητα ψηφίζουμε και προτάσσουμε τον Παύλο Κοντίδη γιατί και ο ίδιος προτάσσει διεθνώς τη χώρα μας! Αυτός με την πάλη του με τα κύματα κι εμείς με την ψήφο μας, μπορούμε να δώσουμε μια νέα επιτυχία στον τόπο μας!

Η ψηφοφορία για τον πιο σημαντικό τίτλο διάκρισης, που λειτουργεί από το 1994, έχει ήδη αρχίσει από την Δευτέρα 15 Οκτωβρίου και τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν στις 30 του μήνα στη Φλόριντα των Ηνωμένων Πολιτειών. Με την δική μας ψήφο στο http://www.sailing.org/news/2018vote.php#.W8R5o2gzbIW, ο Παύλος μπορεί να είναι ο πρώτος ανάμεσα στους πέντε υποψηφίους! Η δική του τιμή θα είναι διάκριση και για την Κύπρο μας!