You are here

ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού: 1o Ετήσιο Networking Εvent από την ASG Leasing και την Primetel

01/07/2022 11:56

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 29 Ιουνίου στο Agora Rooftop Bar στη Λεμεσό, το 1ο  ετήσιο Networking Εvent του ΟΠΑΠ Μαραθωνίου Λεμεσού που χορήγησαν η ASG Leasing και η Primetel.

Η εκδήλωση ήταν αφιερωμένη σε όλες τις εταιρείες που συμμετείχαν στον Primetel εταιρικό δρόμο 5χλμ του 14ου ΟΠΑΠ Μαραθωνίου Λεμεσού. Στην εκδήλωση βραβεύθηκαν οι εταιρείες που στηρίζουν το θεσμό και συμμετέχουν στον Primetel εταιρικό δρόμο 5 χιλιομέτρων του ΟΠΑΠ Μαραθωνίου Λεμεσού για περισσότερα από 10 χρόνια. 

Ο διοργανωτής του Μαραθωνίου Λεμεσού Σπύρος Σπύρου, αφού ευχαρίστησε τις εταιρείες που συμμετείχαν στον Primetel εταιρικό δρόμο 5χλμ, επεσήμανε ότι ο Μαραθώνιος Λεμεσού δεν είναι μια απλή αθλητική διοργάνωση και τόνισε την προσφορά της στην φιλανθρωπία, στον εθελοντισμό, στην προώθηση της βιωσιμότητας και της προστασίας του περιβάλλοντος, την τουριστική προβολή του τόπου μας. Ειδική αναφορά έγινε από τον κύριο Σπύρου στο ποσό των 70,000 ευρώ που μαζεύτηκε από δρομείς για συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.

Ο Θεοδόσης Θεοδοσίου, Εμπορικός Διευθυντής της Primetel, εξέφρασε τις ευχαριστίες του για τη μαζική και ολοένα μεγαλύτερη συμμετοχή των εταιρειών στον Primetel εταιρικό δρόμο του ΟΠΑΠ Μαραθωνίου Λεμεσού.  «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που η PrimeTel διαχρονικά στηρίζει αυτό τον Μαραθώνιο που προάγει το ευ αγωνίζεσθαι και προβάλλει τον δραστήριο και υγιεινό τρόπο ζωής».

Η PrimeTel είναι πιστός υποστηρικτής τα τελευταία 8 χρόνια της μεγαλύτερης αθλητικής γιορτής της Κύπρου, ως Ονομαστικός Χορηγός του PrimeTel Εταιρικού Αγώνα Δρόμου 5ΚΜ, Χρυσός Χορηγός και επίσημος προμηθευτής τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών της διοργάνωσης.

Η ASG Leasing, μια από τις κορυφαίες εταιρείες μίσθωσης αυτοκινήτων στην Κύπρο, στηρίζει διαχρονικά τον ΟΠΑΠ Μαραθώνιο Λεμεσού ενισχύοντας την κορυφαία αθλητική διοργάνωση και το κοινωνικό της έργο.  O Διευθυντής ανάπτυξης εργασιών της ASG Leasing Ανδρέας Σπύρου εξήρε τη σημασία της ενίσχυσης του θεσμού μέσα από τη μαζική συμμετοχή με σκοπό την κοινωνική προσφορά.

Οι διοργανωτές της μεγαλύτερης αθλητικής διοργάνωσης, ανανεώνουν το ραντεβού τους στον επόμενο ΟΠΑΠ Μαραθώνιο Λεμεσού στις 18 και 19 Μαρτίου 2023.

Για περισσότερες πληροφορίες: www.limassolmarathon.com