You are here

Οργανώνεται από τον ΚΥΦΕΑ στις 19 Οκτωβρίου 2022

06/10/2022 09:27
  • Ενδιαφέρον Συνέδριο και Έκθεση για το σήμερα και το αύριο της εφοδιαστικής αλυσίδας
  • Σημαντικές παρουσιάσεις από 20 και πλέον ειδικούς

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται το 2ο Συνέδριο και η Έκθεση του Κυπριακού Φορέα Εφοδιαστικής Αλυσίδας "ΚΥΦΕΑΣ", που οργανώνεται θα γίνει την Τετάρτη 19 Οκτωβρίου και ώρα 08:30-16:00 στο Κτήμα Κουσιουμή.

Το Συνέδριο με τίτλο "Ο κρίσιμος ρόλος των ανθρώπων στις σύγχρονες τάσεις και προκλήσεις στην Εφοδιαστική Αλυσίδα και τις Επιχειρησιακές Λειτουργίες" θα περιλαμβάνει: παρουσιάσεις, συζητήσεις και ανταλλαγή απόψεων από όλους τους σημαντικούς φορείς του κλάδου της εφοδιαστικής αλυσίδας.

Οι ομιλητές θα παρουσιάσουν τα αποτελέσματα ερευνών για σημαντικά ζητήματα στην Κύπρο, θα προτείνουν βέλτιστες πρακτικές και θα παρουσιάσουν "case studies" της αγοράς, ενώ θα προτείνουν λύσεις για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι επαγγελματίες στην καθημερινότητα, αλλά  και θέματα εθνικής στρατηγικής "Logistics".

Όπως είναι γνωστό, η πανδημία του κορωνοίου Covid-19 και ο συνεχιζόμενος πόλεμος στην Ουκρανία ανέδειξαν περαιτέρω τη σημαντικότητα της Εφοδιαστικής Αλυσίδας και των Επιχειρησιακών Λειτουργιών στην παραγωγή, αποθήκευση, μεταφορά και διάθεση φαρμάκων, τροφίμων και υλικών ανά το παγκόσμιο.

Η εξεύρεση λύσεων για επίσπευση της προμήθειας των προϊόντων, οι προσπάθειες βελτιστοποίησης των "logistics" για συγκράτηση του αυξανόμενου κόστους και η διαχείριση ενός καταρτισμένου ανθρώπινου δυναμικού με ασφάλεια, είναι μερικές από τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει ο κλάδος.

Συνολικά στο Συνέδριο θα μιλήσουν άνω των 20 ειδικών οι οποίοι θα παρουσιάσουν τις σκέψεις, τις προτάσεις και τις εισηγήσεις τους για το σήμερα και το αύριο της εφοδιαστικής αλυσίδας.

Την ίδια ώρα θα λειτουργεί και Έκθεση, την οποίο το κοινό θα μπορεί να επισκέπτεται για περαιτέρω πληροφόρηση για τα θέματα που τον ενδιαφέρουν.

Το Συνέδριο είναι υπό την αιγίδα του Κυπριακού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου (ΚΕΒΕ), του ECR (Efficient Consumer Response) CYPRUS, του CPMA και του Κυπριακού Συνδέσμου Διεύθυνσης Ανθρώπινου Δυναμικού (CyHR). Χορηγοί του Συνεδρίου είναι οι εταιρείες Toyota Material Handling Greece and Cyprus, APK Garage, Cyprus Airports Duty Free, iMinder, Frotcom Cyprus,  Sovico (Cyprus), Cypra, GHP & SONS, PPD Global, Υπεραγορές Άλφαμεγα, Photos Photiades Breweries, A.Psaltis & Sons, και χορηγός επικοινωνίας η τηλεόραση Alpha. Συντονιστής του Συνεδρίου είναι η εταιρεία fmw financial media way.

Οι ενδιαφερόμενοι για το Συνέδριο και την έκθεση μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο https://www.kyfeas.events/.