You are here

Παγκόσμιο βραβείο στην Action Global

09/12/2007 15:05
Η Action Global Communications, βραβεύθηκε πρόσφατα ως η Καλύτερη Εταιρεία Δημοσίων Σχέσεων παγκόσμια, στον 13ο ετήσιο θεσμό CNBC International Property Awards στο Λας Βέγκας. Η Action, υπερίσχυσε έναντι τριών άλλων παγκοσμίων φαβορί, και επιλέγηκε λόγω της ποιότητας των εκστρατειών που ανέπτυξε και εφάρμοσε για τους πελάτες της, στη Μέση Ανατολή.

Ο θεσμός CNBC International Property Awards, ο μεγαλύτερος στο είδος του, προσδίδει περαιτέρω αναγνώριση και κύρος στις εταιρείες που επιτυγχάνουν τα πιο ψηλά επίπεδα σε δραστηριότητες που σχετίζονται με ακίνητα. Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Action Τώνης Χριστοδούλου ανέφερε ότι «η τιμή αυτή, αντικατοπτρίζει τη μακροχρόνια δέσμευση της Action να αναπτύσσει και να φέρνει εις πέρας επιτυχημένες εκστρατείες για τους πελάτες της».

Η Action Global Communications καλύπτει 44 χώρες σε τρεις ηπείρους, και το διεθνές δίκτυο Δημοσίων Σχέσεων που χειρίζεται, εκτείνεται στην Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη, τα Βαλκάνια, τον Καύκασο, την Κεντρική Ασία, τη Μέση Ανατολή και τη Βόρεια Αφρική.