You are here

Παγκύπρια Εκστρατεία Πυρασφάλειας 10-16 Μαΐου 2021 «Για να μην αφήσουμε τα όνειρά μας να γίνουν στάχτη!»

10/05/2021 13:06

Η CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ και η ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΥΠΡΟΥ, σε μια συλλογική προσπάθεια για 20η συνεχόμενη χρονιά, συνδιοργανώνουν την Παγκύπρια Εκστρατεία Πυρασφάλειας. Στόχος της είναι η ενημέρωση της κοινωνίας και η ανάπτυξη συνείδησης πρόληψης, αναφορικά με την πυρασφάλεια, και την προστασία της περιουσίας, του περιβάλλοντος και, πάνω απ’ όλα, της ζωής.

Για να μην αφήσουμε τα όνειρά μας να γίνουν στάχτη!

Στους παράξενους καιρούς που διανύουμε, ανακαλύπτουμε και πάλι εκείνα που δίνουν αξία στη ζωή μας. Εκείνα που μας δίνουν ελπίδα και αισιοδοξία. Χαρούμενες οικογενειακές στιγμές στο σπίτι, το καταφύγιό μας, και περίπατοι με τα αγαπημένα μας πρόσωπα στη φύση, είναι αυτά που μας δίνουν δύναμη να συνεχίσουμε. Είναι αυτά, τα απλά αλλά συνάμα πολύτιμα αγαθά, που οφείλουμε να διαφυλάσσουμε.

Στο πλαίσιο αυτό, έχουν ετοιμαστεί δυο φιλμς και αντίστοιχα ραδιοφωνικά μηνύματα, για την ευαισθητοποίηση του κοινού, που αφορούν στην προστασία του περιβάλλοντος και της οικίας από τις πυρκαγιές. Τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, καθώς και τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης θα αξιοποιηθούν για την προβολή των μηνυμάτων αυτών.

H έναρξη της Εβδομάδας Πυρασφάλειας πραγματοποιήθηκε στις 10 Μαΐου, σε δημοσιογραφική διάσκεψη που φιλοξενήθηκε στα κεντρικά γραφεία του Ομίλου CNP CYPRUS στη Λευκωσία. Κατά τη διάρκεια της δημοσιογραφικής διάσκεψης, αναδείχθηκε η σημασία της ενημέρωσης και της προενεργητικής δράσης απέναντι στους κινδύνους από την πυρκαγιά. Για να μην αφήσουμε τα όνειρά μας να γίνουν στάχτη!

Η 20η Εκστρατεία Πυρασφάλειας τελεί υπό την αιγίδα της Έντιμης Υπουργού Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης και θα διαρκέσει από τις 10 έως και τις 16 Μαΐου 2021.