You are here

Παιγνίδια με αγάπη στα παιδιά που νοσηλεύονται στο Μακάριο Νοσοκομείο από τη ΑΗΚ

17/04/2008 15:09
Στα πλαίσια της κοινωνικής τους προσφοράς και με την ευκαιρία των εορτών του Πάσχα εκπρόσωποι της Αρχής Ηλεκτρισμού Κύπρου και της Κυπριακής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, επισκέφτηκαν την Τρίτη 15 Απριλίου 2008 το Νηπιαγωγείο και το Δημοτικό Σχολείο του Μακάριου Νοσοκομείου όπου φοιτούν παιδιά που νοσηλεύονται στους παιδιατρικούς θαλάμους του Νοσοκομείου.

Σκοπός της επίσκεψης αυτής ήταν η παράδοση σειράς νέων εκπαιδευτικών παιγνιδιών από την ΑΗΚ στα παιδιά που περνούν τόσο χρόνο στο Νοσοκομείο και μπάλες καλαθοσφαίρισης υπογραμμένες από τους διεθνείς καλαθοσφαιριστές από την Κυπριακή Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, με στόχο τόσο την ικανοποίηση των αναγκών των σχολείων του Μακάριου Νοσοκομείου όσο και την καλύτερη ψυχαγωγία των παιδιών.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης αυτής παρευρέθηκαν οι Διεθνείς Καλαθοσφαιριστές οι οποίοι συνομίλησαν και φωτογραφήθηκαν με τα παιδιά και τους μοίρασαν υπογεγραμμένες μπάλες.

Ο Βοηθός Διευθυντής Εξυπηρέτησης Πελατών της ΑΗΚ, κ. Κώστας Γαβριηλίδης αφού συνεχάρει τις Δασκάλες που διδάσκουν στα σχολεία του Νοσοκομείου για το αξιόλογο έργο που επιτελούν παρέδωσε σοκολατένια αυγά και αναμνηστικά δωράκια στα παιδιά και τους υποσχέθηκε ότι η ΑΗΚ θα στηρίζει όσο μπορεί το σχολείο τους. Με την ευκαιρία αυτή τους ανέφερε ότι φέτος η ΑΗΚ θα χρηματοδοτήσει την ετοιμασία Ημερολογίων Τοίχου για το 2009 που θα γίνει με τα σχέδια που θα σχεδιάσουν τα ίδια τα παιδιά κατά τη φετινή σχολική χρονιά. Τα ημερολόγια αυτά θα πωλούνται με σκοπό όλα τα έσοδα να διατεθούν για τις ανάγκες των παιδιών του Νοσοκομείου και τις πολυδάπανες θεραπείες τους. Επιπρόσθετα, η ΑΗΚ θα χρηματοδοτήσει την αγορά ενός μικρού φορητού υπολογιστή για τις ανάγκες του σχολείου.

Η ΑΗΚ που είναι ο επίσημος χορηγός της Εθνικής Ομάδας Καλαθόσφαιρας και η Κυπριακή Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης ευχήθηκαν στα παιδιά γρήγορη ανάρρωση, οικογενειακή ευτυχία και Καλό Πάσχα.