You are here

Πανεπιστήμιο Κύπρου: Επιχειρηματικότητα και οικονομία της γνώσης ο δρόμος προς εύρωστη οικονομία

14/02/2012 10:09
ΔΙΑΛΕΞΗ ΣΤΟ ΣΑΛΑΜΙΝΕΙΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ

Την ενδιαφέρουσα διάλεξη με θέμα «Επιχειρηματικότητα και η Οικονομία της Γνώσης, ο δρόμος προς εύρωστη οικονομία» θα αναπτύξει η Σταυριάνα Α. Κοφτερός, Εκτελεστική Διευθύντρια του Διογένη Εκκολαπτηρίου Επιχειρήσεων Πανεπιστημίου Κύπρου Λτδ, στο πλαίσιο του Σαλαμίνειου Ελεύθερου Πανεπιστημίου Αμμοχώστου, την Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2012, στις 19:00, στις εγκαταστάσεις της Ιεράς Μητρόπολης Κωνσταντίας – Αμμοχώστου.

Η εισηγήτρια θα απαντήσει σε καίρια ερωτήματα όπως τί είναι η οικονομία της γνώσης, πώς συνδέεται με την επιχειρηματικότητα, αν μπορεί μια μικρή χώρα όπως η Κύπρος να αναπτύξει οικονομία της γνώσης, τί χρειάζεται για να το επιτύχει και πώς η οικονομία της γνώσης γίνεται ο δρόμος προς ανάπτυξη εύρωστης οικονομίας. Αντλώντας από την εμπειρία της στο χώρο της εκκόλαψης επιχειρήσεων υψηλής τεχνολογίας ως Διευθύντρια του Εκκολαπτηρίου Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Κύπρου, η κυρία Κοφτερός θα δώσει απαντήσεις βασισμένη στην πεποίθηση ότι η επιχειρηματικότητα και η οικονομική ευημερία είναι υπόθεση όλων μας.

Η διάλεξη θα μεταδίδεται απ’ ευθείας από την ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως Κωνσταντίας-Αμμοχώστου (www.imconstantias.org.cy) και ηχογραφημένη από τον τοπικό ραδιοσταθμό «Ράδιο Πολιτεία» (106,7 FM), το ραδιοφωνικό σταθμό «Ο Λόγος» (101,1 και 101,6 FM) και το ραδιοσταθμό του Πανεπιστημίου Κύπρου, UCYvoice, 95.2 FM. Χορηγοί επικοινωνίας είναι, επίσης, η εφημερίδα «ο Φιλελεύθερος» και η ηλεκτρονική εφημερίδα Famagusta News (www.famagusta-news.com).
Για πληροφορίες για τον πρώτο κύκλο διαλέξεων μπορείτε να ανατρέξετε στις ιστοσελίδες: http://www.imconstantias.org.cy/525.html και http://www.new.ucy.ac.cy/goto/pure/el-GR/EleftheraPanepistimia.aspx.

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 22894305, 23812456/7