You are here

Παραδόθηκε το πρώτο ΜΑΝ TGX στην Κυπριακή αγορά από την Unicars Pro Solutions

26/01/2021 14:27

Παραδόθηκε από την Unicars Pro Solutions, το πρώτο ΜΑΝ TGX τρίτης γενιάς στην Κυπριακή αγορά. Η τελετή πραγματοποιήθηκε στις σύγχρονες εγκαταστάσεις της εταιρείας στην βιομηχανική περιοχή Ιδαλίου, παρουσία επίσημων προσκεκλημένων, διευθυντικών στελεχών και προσωπικού της Unicars.

Tο νέας γενιάς MAN TGX διαθέτει τον ελαφρύτερο τράκτορα της κατηγορίας (πετυχαίνοντας μεγαλύτερο ωφέλιμο βάρος) με απόβαρο μόλις 7500 κιλά εφοδιασμένο με το νέο κινητήρα της ΜΑΝ ‘D38’απόδοσης 640 με χωρητικότητα 16 χιλιάδων λίτρων. Ένας κινητήρας που προσφέρει μέγιστη άνεση, απόδοση αλλά και οικονομία καύσιμου. Tο MAN TGX (TG 3) αποτελεί την νέα γένια του δημοφιλέστερου μοντέλου της MAN που για ακόμη μια φορά θέτει ψηλά τον πήχη αφού ανταποκρίνεται τέλεια στις απαιτήσεις των μεταφορών, είτε στον αυτοκινητόδρομο είτε στη σκληρή εργοταξιακή χρήση. Ο συνδυασμός της χαμηλής κατανάλωσης και η ιδανική ισχύς έχουν εδραιώσει το TXG σαν τον αξιόπιστο και ανθεκτικό πρωταθλητή των επαγγελματιών ανά το παγκόσμιο.

Τα κλειδιά του νέου οχήματος παρέδωσε στο νέο ιδιοκτήτη ο κ. Δημήτρης Σκούφης, Business Unit Manager της Unicar Pro Solutions όπου αναφέρθηκε εκτεταμένα στις δυνατότητες αλλά και στις τεχνολογικές καινοτομίες του φορτηγού της ΜΑΝ που πρόσφατα βραβεύτηκε με τον τίτλο του «Truck of the Year 2021».

H παράδοση του υπερσύγχρονου MAN TGX συνέπεσε με την έναρξη λειτουργίας της Unicars PRO Solutions (VW Commercial, MAN Truck and Bus, NEO PLAN, MAN-Top Used και SCHMITZ Cargo bull authorised service partner) που έχει σαν στόχο την παροχή τεχνογνωσίας για την σωστή επιλογή επαγγελματικού οχήματος καθώς και την υψηλή ποιότητα υπηρεσιών after sales. Με αυτό τον τρόπο, η Unicars, είναι έτοιμη να ανταποκριθεί σε κάθε πρόκληση που αντιμετωπίζει ο σύγχρονος επαγγελματίας, όσο μικρή ή μεγάλη κι αν είναι αυτή. Μέσω της Unicars Pro Solutions, η Unicars αποτελεί τον αξιόπιστο συνεργάτη δίπλα στον Κύπριο επαγγελματία με λύσεις για κάθε του ανάγκη.