You are here

Πάρε το σπίτι σου από το κόκκινο… στο πράσινο με EcoLogic δάνειο από την AstroBank

03/10/2022 11:51
  • Ενεργειακή αναβάθμιση κατοικίας για μείωση του κόστους θέρμανσης και κλιματισμού

Την ευκαιρία στους καταναλωτές να αναβαθμίσουν την ενεργειακή απόδοση της κατοικίας ή του εξοχικού τους προσφέρει η AstroBank, μέσω της διευκόλυνσης EcoLogic Home, που χορηγείται με χαμηλό επιτόκιο από 1.75% και χωρίς αρχικά έξοδα διευθέτησης και πρόωρης αποπληρωμής.

Το προϊόν EcoLogic Home αφορά σε μια πρωτοποριακή χρηματοδοτική λύση για ενεργειακή αναβάθμιση κατοικίας σε κατηγορία Α ή Β, η οποία επιφέρει μείωση του ετήσιου κόστους θέρμανσης και κλιματισμού.

Η διευκόλυνση δύναται να παραχωρηθεί σε μορφή στεγαστικού δανείου ή στεγαστικού overdraft.

Το ύψος της διευκόλυνσης μπορεί να φθάσει μέχρι €80,000, με διάρκεια αποπληρωμής έως και 15 έτη.

Η χρηματοδοτική λύση EcoLogic Home αποτελεί ένα ακόμη ουσιαστικό βήμα στην προσπάθεια της AstroBank για ανάπτυξη περιβαλλοντικής συνείδησης, με τον σχεδιασμό νέων προϊόντων για ένα πιο πράσινο και βιώσιμο μέλλον.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποταθούν στην ιστοσελίδα της Τράπεζας www.astrobank.com/borrowing/housing-loan/ecologic-stegastiko-daneio/ ή να καλέσουν στο 800 11 800 (24 ώρες) ή να επισκεφθούν οποιοδήποτε κατάστημα της AstroBank επιθυμούν, στο οποίο μπορούν να κλείσουν ραντεβού μέσω της ιστοσελίδας της Τράπεζας.