You are here

Parimatch Tech: Πάνω από όλα είμαστε Άνθρωποι

05/04/2022 17:50

Διανύουμε τη  τεσσαρακοστή πρώτη ημέρα του πολέμου στην Ουκρανία.

Εκατομμύρια συνάνθρωποι μας αναγκάστηκαν να αφήσουν την πατρίδα τους και τα σπίτια τους για να αναζητήσουν ασφαλές κατάλυμα για αυτούς και τις οικογένειες τους.

Στην Parimatch Tech από την πρώτη κιόλας μέρα βρεθήκαμε δίπλα στους συναδέλφους και τους συνανθρώπους μας, με μοναδικό μας μέλημα την ασφάλεια τους.   

Είμαστε στο γραφείο γιατί έτσι νιώθουμε χρήσιμοι, γιατί είναι το μόνο μέρος όπου μπορούμε να επικοινωνήσουμε με τους συναδέλφους μας στην Ουκρανία και να διεκπεραιώσουμε το πρόγραμμα αλληλεγγύης που έχει δημιουργηθεί για βοήθεια προς τον Ουκρανικό λαό μέσα από τη συλλογή χρημάτων αλλά και ειδών πρώτης ανάγκης.

Μέσα από το βίντεο 185 δευτερολέπτων που σήμερα δίνουμε στη δημοσιότητα γινόμαστε η φωνή όλου του προσωπικού της Parimatch Tech και αποδεικνύουμε έμπρακτα ότι οι αξίες που μας διακατέχουν δεν είναι απλά λέξεις γραμμένες σε ένα χαρτί αλλά αποτελούν τον πυρήνα όλων των ενεργειών μας.

Τα στοιχεία της προσπάθειας μας έχουν ως βάση τις αξίες μας: “Οικογένεια και Εμπιστοσύνη”, “Ομαδικότητα”, “Προσαρμοστικότητα”, “Υπευθυνότητα”, “Καθαρή Διαβίωση”, “Ανιδιοτέλεια” και “Θάρρος”. Βοηθούμε στη μετεγκατάσταση των Ουκρανών και των οικογενειών τους. Προσφέρουμε είδη πρώτης ανάγκης όπως ρούχα και τρόφιμα ενώ δίνουμε παιχνίδια στα παιδιά για να φύγει γρήγορα από το μυαλό τους η σκληρή πραγματικότητα . Αναζητούμε για όσους χρειάζονται διαμονή, γιατρούς ή νοσοκομεία, ψυχολογική υποστήριξη, διαθέσιμους παιδικούς σταθμούς και νταντάδες για τα παιδιά.

Στηρίζουμε τους ανθρώπους του πολέμου, τους ανθρώπους μας. Η προσπάθειά μας δεν θα σιγήσει. Γιατί πάνω από όλα είμαστε άνθρωποι!