You are here

Parimatch Tech Talent Academy: Μια ακόμα καινοτομία από το Τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού

08/04/2022 15:53

Η Parimatch Tech για ακόμη μια φορά καινοτομεί και ως Εργοδότης Προτίμησης δεν επαναπαύεται στις δάφνες των πολλαπλών βραβεύσεων αλλά με συνεχείς πρωτοβουλίες του τμήματος Ανθρώπινου Δυναμικού και νέα προγράμματα που αποσκοπούν στην υγεία και ευεξία του προσωπικού της, αποδεικνύει γιατί είναι ένα από τα “Great Places to Work” της Ευρώπης.

Το νέο πρόγραμμα της εταιρείας ονομάζεται Parimatch Tech Talent Academy και αποσκοπεί στην εύρεση εργασίας στις/στους συζύγους του προσωπικού της εταιρείας.

Οι ενδιαφερόμενες/οι αφού αξιολογηθούν αναλόγως των προσόντων τους από τους έμπειρους HR professionals της εταιρείας, θα εκπαιδευτούν και θα προετοιμαστούν για όλα τα στάδια μιας συνέντευξης εργασίας. Από τη δημιουργία, σύνταξη και εμφάνιση του βιογραφικού τους σημειώματος εως συμβουλές προετοιμασίας και τρόπους διαχείρισης του άγχους κατά τη διάρκεια της συνέντευξης.

Με το πρόγραμμα αυτό η Parimatch Tech αποσκοπεί στη βελτίωση του οικογενειακού περιβάλλοντος των εργαζομένων αλλά και στην ευκολότερη προσαρμογή των οικογενειών εργαζομένων που μετεγκαθίστανται από άλλες χώρες.

Η Parimatch Tech, η οποία πιστοποιήθηκε ως “Great Place to Work” και έχοντας λάβει πολλές διακρίσεις στη διαχείριση του Ανθρώπινου Δυναμικού της, αναγνωρίζει πως η δύναμή της είναι οι άνθρωποί της και πως αυτοί είναι που οδηγούν την εταιρεία μπροστά. Επομένως δίνει μεγάλη έμφαση στο να προσφέρει μια ενιαία εταιρική κουλτούρα που να τους παρακινεί, να τους κάνει να αισθάνονται υπερήφανοι που είναι μέλη της οικογένειας Parimatch Tech και να ενισχύει την ισορροπία ανάμεσα στην προσωπική και επαγγελματική τους ζωή.