You are here

To Parklane a Luxury Collection Resort & SPA, Limassol φωτίζεται στα ρόζ από τις 7 μέχρι τις 10 Οκτωβρίου

08/10/2021 14:57

Το Parklane Resort and Spa ντύθηκε στα ροζ ψες το βράδυ,  στηρίζοντας το πλαίσιο δράσεων για τον μήνα Ενημέρωσης και Ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο του Μαστού.

Η φωταγώγηση του πολυτελέστατου θέρετρου, έγινε με σκοπό την ευαισθητοποίηση υιοθέτησης  ενός υγιεινού τρόπου ζωής που σίγουρα είναι σημαντικός παράγοντας κατά την πρόληψη του καρκίνου του μαστού.  Μελέτες του Παγκόσμιου Οργανισμού για την έρευνα για τον καρκίνο, έχουν δείξει ότι το ένα τρίτο των περιπτώσεων του καρκίνου του μαστού μπορεί να προληφθεί διατηρώντας έναν υγιεινό τρόπο ζωής.

Η Ημέρα Υγείας του Μαστού, γιορτάζεται από την EUROPA DONNA Κύπρου κάθε χρόνο στις 15  Οκτωβρίου.  Η φετινή εκστρατεία ονομάζεται «Υγιεινός τρόπος ζωής για την υγεία του μαστού».

Ο κ.  Χάρης Μιχαήλ, Διευθύνων Σύμβουλος του PARKLANE A LUXURY COLLECTION RESORT & SPA, LIMASSOL,  δήλωσε ότι «Το Parklane Resort and Spa στηρίζει την EUROPA DONNA Κύπρου και την προσφορά της για ενημέρωση και πρόληψη για τον Καρκίνο του Μαστού και η φωταγώγηση του Ξενοδοχείου μας σε ρόζ χρώμα,  είναι απλά μια μικρή ένδειξη συμπαράστασης προς το μεγάλο τους έργο».