You are here

Παρουσία Πατσαλή και Λακκοτρύπη στην ΟΕΒ

04/07/2014 12:03
Πραγματοποιήθηκε στις 26 Ιουνίου στα γραφεία της ΟΕΒ συνάντηση του Υπουργού Υγείας, κ. Φίλιππου Πατσαλή με τον Πρόεδρο και το Διοικητικό Συμβούλιο της Οργάνωσης, καθώς και με αντιπροσωπείες επαγγελματικών Συνδέσμων Μελών της OEB που δραστηριοποιούνται στον τομέα της Υγείας. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο κ. Πατσαλής ανέπτυξε τους βασικούς άξονες και προτεραιότητες της Κυβέρνησης για την εφαρμογή του ΓεΣΥ και απάντησε σε σωρεία ερωτημάτων που του τέθηκαν.

Κατά την τοποθέτησή του, ο κος Υπουργός αναφέρθηκε στις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η εφαρμογή αυτού του σημαντικότατου θεσμού και ζήτησε την στήριξη της ΟΕΒ στην προσπάθεια που γίνεται για την υλοποίησή του. Ο Πρόεδρος της ΟΕΒ, κ. Χρίστος Μιχαηλίδης εξέφρασε την πλήρη στήριξη της Οργάνωσης στις προσπάθειες του Υπουργού.

Υπουργός και ΟΕΒ συμφώνησαν σε συχνές συναντήσεις με στόχο την καλύτερη επικοινωνία και ανταλλαγή απόψεων μεταξύ των δύο φορέων.

Χθές, 3 Ιουλίου, ο Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού, κος Γ. Λακκοτρύπης συναντήθηκε με διευρυμένη αντιπροσωπεία του Διοικητικού Συμβουλίου της ΟΕΒ. Ο κος Υπουργός, μέσα σε φιλικό και εποικοδομητικό κλίμα συζήτησε με τα μέλη της ΟΕΒ όλα τα θέματα που του τέθηκαν. Μεταξύ των θεμάτων που συζητήθηκαν ήταν θέματα ενεργειακής στρατηγικής (ΑΠΕ, ΕΞΕ, υδρογονάνθρακες), η ανάπτυξη της βιομηχανίας και των εξαγωγών, η προώθηση της καινοτομίας, ο χειμερινός τουρισμός, τα σχέδια στήριξης των επιχειρήσεων και άλλα.

Ο Πρόεδρος της ΟΕΒ στο τέλος της συνάντησης ευχαρίστησε τον κον Υπουργό για τον πολύτιμο χρόνο που αφιέρωσε για να συζητήσει τα προβλήματα και τις εισηγήσεις των μελών της ΟΕΒ. Ο κος Λακκοτρύπης ανέφερε πως βρίσκεται στη διάθεση της ΟΕΒ για συζήτηση οποιουδήποτε θέματος που αφορά το Υπουργείο του.