You are here

Πέφτει η αυλαία των ραδιοφωνικών εκπομπών του ΤΕΠΑΚ: «Οι φοιτητές/τριες του ΤΕΠΑΚ ‘ανακρίνουν» τους υποψήφιους Προέδρους»

02/12/2022 16:16

Πέφτει την ερχόμενη Δευτέρα, 5 Δεκεμβρίου, η αυλαία της σειράς ραδιοφωνικών εκπομπών που διοργανώνει η Σχολή Επικοινωνίας και Μέσων Ενημέρωσης του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου (ΤΕΠΑΚ) με τη συμμετοχή υποψηφίων για την Προεδρία της Δημοκρατίας και φοιτητών/τριών του Πανεπιστημίου, υπό τον τίτλο «Οι φοιτητές/τριες του ΤΕΠΑΚ ‘ανακρίνουν» τους υποψήφιους Προέδρους».

Σκοπός των εκπομπών, οι οποίες πραγματοποιούνται στο κοινοτικό ραδιόφωνο του ΤΕΠΑΚ «CUT Radio», είναι αφενός να δώσουν τη δυνατότητα στις/στους φοιτήτριες/ές να συνομιλήσουν με τους υποψήφιους Προέδρους και να τους υποβάλουν τα ερωτήματά τους επί θεμάτων που τους απασχολούν και, αφετέρου, να ενθαρρύνουν την ενεργό πολιτότητα και συμμετοχή των νέων στα κοινά και τις δημοκρατικές διαδικασίες, με αφορμή τις επικείμενες Προεδρικές εκλογές.

Στο στούντιο του CUT Radio θα φιλοξενηθεί τη Δευτέρα, μεταξύ 1200 – 1300, ο τελευταίος υποψήφιος, Πρόεδρος του ΔΗΣΥ, κ. Αβέρωφ Νεοφύτου.

Για να ακούσετε ζωντανά την εκπομπή, συντονιστείτε στους 95.2 FM για το κέντρο της Λεμεσού ή ακούστε διαδικτυακά μέσω της ιστοσελίδας του σταθμού: https://www.cut.ac.cy/cut-radio/

Τις εκπομπές στηρίζει η Υπηρεσία Επικοινωνίας, Προώθησης και Διεθνοποίησης του ΤΕΠΑΚ και συντονίζει ο Λειτουργός της Υπηρεσίας, Γιώργος Μιχαήλ.