You are here

Πελέτικο: Αναζητάτε τη σήμανση CE

08/02/2008 11:51
Ο Όμιλος εταιρειών Πελέτικο επιθυμώντας πάντοτε να προσφέρει προϊόντα υψηλής ποιότητας που διασφαλίζουν την υγεία και την ασφάλεια των καταναλωτών, έχει εξασφαλίσει την ευρωπαϊκή σήμανση CE για τα προϊόντα της, όπως Κόλλες πλακιδίων, ελαφρομονωτικούς σοβάδες, υλικά σπατουλαρίσματος κ.ά, καθιστώντας το όνομα Πελέτικο την πιο αξιόπιστη και εγγυημένη επιλογή στα οικοδομικά υλικά.

Η ευρωπαϊκή σήμανση CE είναι υποχρεωτική για συγκεκριμένες κατηγορίες προϊόντων και υποδηλώνει τη συμμόρφωση με τις απαιτήσεις σχετικά με την υγεία, την ασφάλεια και την προστασία του περιβάλλοντος, οι οποίες καθορίζονται από τις Ευρωπαϊκές Οδηγίες. Ταυτόχρονα, η σήμανση αποτελεί το «διαβατήριο» που επιτρέπει την ελεύθερη κυκλοφορία των προϊόντων στην ευρωπαϊκή αγορά.

Η πιστοποίηση CE γίνεται από τον ίδιο τον κατασκευαστή, αφού πρώτα τεκμηριωθεί ότι το προϊόν έχει κατασκευαστεί σύμφωνα με τις βασικές απαιτήσεις και τα πρότυπα ασφάλειας. Το σήμα CE είναι τοποθετημένο στο προϊόν ή στη συσκευασία, με τρόπο έτσι ώστε να είναι ευδιάκριτο, ευανάγνωστο και ανεξίτηλο.

Γι’ αυτό η Πελέτικο προειδοποιεί τους καταναλωτές για τη δική τους ασφάλεια, όπως αναζητούν πάντα τη σήμανση CE σε όλα τα οικοδομικά προϊόντα.

Η Πελέτικο αποτελεί τη μεγαλύτερη εταιρεία προμήθευσης ολοκληρωμένης σειράς οικοδομικών υλικών στην Κύπρο από το 1970, παρέχοντας προϊόντα που διακρίνονται για την υψηλή ποιότητα, την άριστη τεχνογνωσία και την εγγυημένη ασφάλεια των καταναλωτών.