You are here

«Performance Marketing Agency of the Year» η Ogilvy στα Cyprus Digital Marketing Awards!

23/05/2022 16:44

H Ogilvy Cyprus απέσπασε το Grand Award και αναδείχθηκε Performance Marketing Agency of the Year στα Cyprus Digital Marketing Marketing Awards 2021, κερδίζοντας συνολικά 8 βραβεία (2 Gold, 3 Silver και 3 Bronze) για τις καμπάνιες των EKO Cyprus, Paperworks Philippides, Ελληνικής Τράπεζας και KES College.

Τα βραβεία συνδιοργανώθηκαν για 3η συνεχή χρονιά από το Γραφείο Τύπου & Πληροφοριών και την BOUSSIAS Cyprus, υπό την αιγίδα του Κυπριακού Οργανισμού Εκδοτών Διαδικτύου και
πραγματοποιήθηκαν την Πέμπτη 19 Μαΐου 2022 στο Lemon Park στη Λευκωσία, με στόχο να επιβραβεύσουν τους κορυφαίους στις κατηγορίες Digital Marketing και  eΒusiness.

Σε μια όμορφη βραδιά, ανάμεσα σε σημαντικά στελέχη της αγοράς, αναδείχθηκαν και βραβευτήκαν οι σημαντικότερες τάσεις,  οι πιο καινοτόμες και αποτελεσματικές ενέργειες Digital Marketing. Η Ogilvy Cyprus κατάφερε να ξεχωρίσει με τη δυναμική και τη δημιουργικότητά της στον τομέα του Digital Marketing, με πρωτότυπες ιδέες και στρατηγικές ενέργειες και δεσμεύτηκε ότι θα συνεχίσει να στοχεύει ψηλά και να κάνει το καλύτερο για τους πελάτες της.

Αναλυτικά η Ogilvy Cyprus κατέκτησε τα πιο κάτω βραβεία:

Δύο Χρυσά Βραβεία

• Best Use of Data για την καμπάνια «Mobile App Features» της Ελληνικής Τράπεζας
• Best Paid Search για την καμπάνια προσέλκυσης φοιτητών για τα 50 Χρόνια KES College

Τρία Ασημένια Βραβεία

• Best Use of Video for Performance Purposes για την καμπάνια «Ducati Sales» της EKO Cyprus
• Best Lead Generation Campaign για τα σεμινάρια «Safe Rider» της EKO Cyprus
• Best Sales Campaign για τις διαδικτυακές πωλήσεις  του βιβλιοπωλείου Paperworks Philippides

Τρία Χάλκινα Βραβεία

• Best Digital Marketing Strategy for E-commerce για τις διαδικτυακές πωλήσεις  του βιβλιοπωλείου Paperworks Philippides
• Best on Youtube για την καμπάνια «Mobile App Features» της Ελληνικής Τράπεζας
• Best Use of Video for Performance Purposes για την καμπάνια «Mobile App Features»  της Ελληνικής Τράπεζας

O CEO της Ogilvy, Γιώργος Ζαρόγιαννης ευχαρίστησε την επιτροπή, τους πελάτες για την εμπιστοσύνη, καθώς και όλη την ομάδα τηςOgilvy η οποία δούλεψε και συνέβαλε σε αυτή την επιτυχία:
«Η στρατηγική και η δημιουργικότητα είναι βασικές αξίες της Ogilvy παγκοσμίως και βάσει αυτής της φιλοσοφίας κινούμαστε και στην Κύπρο. Ο στόχος μας ανέκαθεν ήταν να προσφέρουμε στους πελάτες μας υπηρεσίες που καλύπτουν τις διαφορετικές τους ανάγκες. Χαιρόμαστε πολύ που οι προσπάθειές μας αναγνωρίζονται και επιβραβεύονται. Η ομαδικότητα και οι εργαζόμενοί μας είναι βασικός συντελεστής στην εξίσωση της επιτυχίας, γι’ αυτό και το συγκεκριμένο βραβείο είναι αφιερωμένο στην ομάδα της Ogilvy γιατί χωρίς τη βοήθεια και τη θέληση όλων για δουλειά τίποτε δεν θα ήταν εφικτό.»