You are here

PERHA Group: Ποιότητα – Συνέπεια – Ακεραιότητα

26/05/2023 13:19

Ακεραιότητα και εμπιστοσύνη. Δέσμευση στην καινοτομία. Με γνώμονα τον πελάτη. Αξίες που πλαισιώνουν και αναδεικνύουν την PΕRHΑ Group, τον ανεξάρτητο οργανισμό για την παροχή συμβουλευτικής σε θέματα Ανθρώπινου Δυναμικού (HR) και επιχειρήσεων.

Στον Όμιλο PERHA δημιουργούμε και παρέχουμε υψηλής ποιότητας συμβουλευτικές υπηρεσίες Ανθρώπινου Δυναμικού, όπου το στρατηγικό επιχειρηματικό σχέδιο και οι στόχοι της κάθε επιχείρησης χρησιμεύουν ως βάση για τη συμφωνία σχετικά με τους τομείς Ανθρώπινου Δυναμικού στους οποίους πρέπει να δοθεί έμφαση στην επιδίωξη της αύξησης της δέσμευσης των εργαζομένων και της οργανωτικής απόδοσης.

H ομάδα του Ομίλου PERHA αποτελείται από άριστα εκπαιδευμένους και έμπειρους επαγγελματίες, υπό την καθοδήγηση της κ. Μαριάννας Χατζηαντωνίου, Founder και Director της PERHA Group, προσφέροντας υπηρεσίες στους τομείς της διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού, της κατάρτισης και ανάπτυξης ανθρώπων, της καθοδήγησης στελεχών και οργανισμών και της επιχειρηματικής ανάπτυξης. Εργαζόμαστε για να προσθέσουμε αξία στους πελάτες μας ανταποκρινόμενοι στις προκλήσεις τους με πάθος και αξιοπιστία και δεσμευόμαστε να επιτύχουμε την αριστεία στον τρόπο με τον οποίο τους εξυπηρετούμε.

Στον Όμιλο PERHA εστιάζουμε στα πλεονεκτήματα και τις επιχειρηματικές προκλήσεις των πελατών μας και σχεδιάζουμε ολοκληρωμένα προγράμματα, προσαρμοσμένα σε αυτούς, χρησιμοποιώντας καινοτόμες μεθόδους και εργαλεία, δημιουργώντας success stories στους τομείς:

  • HR Strategy
  • HR Analytics
  • Leadership & Employee Development
  • Organisational Development
  • HR Service Subscription
  • HR Coaching

Ο κατάλογος των πελατών μας περιλαμβάνει παγκόσμιους οργανισμούς όπως η GR8 Tech, η Energame, η Parimatch και άλλες επιχειρήσεις. Για έναν πλήρη κατάλογο των υπηρεσιών, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας www.perhagroup.com

Οι πελάτες της PERHA Group αναπτύσσουν μια νέα και δυναμική κουλτούρα διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού μέσα από τις καινοτόμες λύσεις που προσφέρουμε.

Στον Όμιλο PERHA διαχειριζόμαστε όλες τις ανάγκες της κάθε επιχείρησης σε θέματα Ανθρώπινου Δυναμικού, ώστε να μπορείτε να επικεντρωθείτε στην επιχειρηματική στρατηγική και στην ανάπτυξη της εταιρείας σας.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες της εταιρείας, επικοινωνήστε στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected].