You are here

Περισσότερες από 60 επενδυτικές ευκαιρίες στην επερχόμενη διαδικτυακή δημοπρασία της BidX1 στις 12 Νοεμβρίου

27/10/2020 14:10

Οι εγγραφές ανοίγουν στις 30/10/2020

Η εταιρεία επένδυσης ακινήτων BidX1 ανακοίνωσε τον καινούργιο της κατάλογο για την επερχόμενη διαδικτυακή δημοπρασία ακινήτων στην Κύπρο, που θα πραγματοποιηθεί στις 12 Νοεμβρίου 2020 μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας της εταιρείας, προσφέροντας στους χρήστες προσβασιμότητα, αποτελεσματικότητα και διαφάνεια καθ' όλη τη διάρκεια της διαδικασίας αγοράς.

Ο κατάλογος βρίσκεται ήδη διαθέσιμος στην πλατφόρμα (https://bidx1.com/en/el-cy/auction/properties/1000) και μέσω της εφαρμογής της BidX1 και σε αυτόν περιλαμβάνονται περισσότερες από 60 επενδυτικές ευκαιρίες, συνολικής αξίας άνω των €8 εκατ.

Ο κ. Κρίτωνας Ονησιφόρου, Προϊστάμενος Σύμβουλος της BidX1 στην Κύπρο δήλωσε: «Ο κατάλογος περιέχει μεγάλη γκάμα επενδυτικών ευκαιριών σε όλη την Κύπρο, σε ένα μεγάλο εύρος τιμών αγοράς. Ο κατάλογος της επερχόμενης διαδικτυακής μας δημοπρασία,περιλαμβάνει επίσης σειρά από οικιστικά ακίνητα, 8 διαμερίσματα και 5 σπίτια, στις επαρχίες Λευκωσίας, Λάρνακας, Αμμοχώστου και Πάφου, με τις επιφυλασσόμενες τιμές να ξεκινούν από €30,000». 

Η BidX1, πρωτοπόρος στον κλάδο της, ειδικεύεται στις διαδικτυακές πωλήσεις ακινήτων συνδυάζοντας τη μακρόχρονη εμπειρία της, με καινοτόμα τεχνολογικά εργαλεία. Παράλληλα, το μοντέλο της εταιρείας ανταποκρίνεται στις ανάγκες της αγοράς, καθώς περιλαμβάνει όλο το φάσμα των τύπων ακινήτων, από γεωργικές, οικιστικές και εμπορικές επενδυτικές ευκαιρίες.

Αξίζει να αναφερθεί πως στην επικείμενη διαδικτυακή δημοπρασία της 12ης Νοεμβρίου, η ομάδα της BidX1 Κύπρου έχει συμπεριλάβει ιδιαίτερα σημαντικές επενδυτικές ευκαιρίες όπως για παράδειγμα, στην επαρχία Λάρνακας, κατοικία 3ωνυπνοδωματίων στην ενορία Αγίου Νικολάου, με επιφυλασσόμενη τιμή τις €115,000 και ένα παραθαλάσσιο ισόγειο κατάστημα στο Ζύγι με επιφυλασσόμενη τιμή που ξεκινά στις €75,000. Στο χωριό Κούκλια της Πάφου, έχει συμπεριληφθεί οικιστικό τεμάχιο εντός του Aphrodite Hills, με πολεοδομική άδεια για ανέγερση πολυτελούς κατοικίας με την επιφυλασσόμενη τιμή να ξεκινά από €360,000.  Στην επαρχία Λευκωσίας, μεταξύ των επενδυτικών ευκαιριών, περιλαμβάνεται διαμέρισμα 2 υπνοδωματίων στον 1ο όροφο πολυκατοικίας στην ενοριία Αγίου Αντωνίου, με επιφυλασσόμενητιμή τις €105,000.

Όσοι επιθυμούν να πλειοδοτήσουν σε ένα από τα ακίνητα της διαδικτυακής δημοπρασίας της 12ης Νοεμβρίου, θα πρέπει να εγγραφούν από πριν στην πλατφόρμα της BidX1 (https://bidx1.com/en/cyprus) ή μέσω της εφαρμογής της BidX1. Οι εγγραφές ανοίγουν στις 30 Οκτωβρίου 2020.

Οι ενδιαφερόμενοι πλειοδότες θα πρέπει να παρέχουν στοιχεία ταυτότητας, απόδειξη διεύθυνσης, και να καταβάλουν προκαταβολή με βάση την επιφυλασσόμενη τιμή του ακινήτου, η οποία θα κρατηθεί μόνο εάν ο πλειοδότης είναι ο επιτυχών αγοραστής την ημέρα της δημοπρασίας. Οι μη επιτυχόντες πλειοδότες θα λάβουν 100% επιστροφή χρημάτων εντός 7 εργάσιμων ημερών.

H έμπειρη ομάδα της BidX1 στην Κύπρο βρίσκεται στη διάθεση των ενδιαφερομένων για προβολές ακινήτων και για οποιεσδήποτε διευκρινήσεις σχετικά με τα ακίνητα ή για υποστήριξη κατά την εγγραφή.

Για να επικοινωνήσετε με την ομάδα της BidX1 στην Κύπρο, καλέστε το 22 000 380 ή μέσω email στο [email protected].