You are here

ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ: €5 δωροεπιταγή για γεύματα Family Chef

18/03/2019 11:58

Νέα πρωτότυπη προωθητική ενέργεια σε επιλεγμένα Πρατήρια ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ στη Λευκωσία.

Την ευκαιρία να απολαύσουν γρήγορα και απολαυστικά γεύματα από την εταιρεία Family Chef προσφέρει στους πελάτες της στην επαρχία Λευκωσίας η ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ, μέσω της νέας προωθητικής ενέργειας, η οποία άρχισε στις 18 Μαρτίου 2019.

Με κάθε αγορά καυσίμων κίνησης αξίας €25 και άνω από επιλεγμένα πρατήρια ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ στην επαρχία Λευκωσίας, οι πελάτες λαμβάνουν δωροεπιταγή €5 για αγορές γευμάτων από την Family Chef αξίας €10 και άνω. Οι κάτοχοι των δωροεπιταγών έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν ανάμεσα σε περισσότερες από 30 συνταγές, το φαγητό της επιθυμίας τους, και η Family Chef θα αναλάβει την παράδοση των απαραίτητων και προετοιμασμένων υλικών μαζί με τις οδηγίες εκτέλεσης έτσι ώστε το γεύμα τους να είναι έτοιμο μέσα σε μισή ώρα. Το μόνο που χρειάζεται να κάνουν είναι να επιλέξουν τις μερίδες που επιθυμούν, καθώς και την ώρα και μέρα παράδοσης των υλικών. Το μενού της Family Chef ανανεώνεται κάθε 15 ημέρες και οι παραγγελίες γίνονται μέσω της ιστοσελίδας www.familychef.com.cy ή/και τηλεφωνικώς στο 22664004.

Η προωθητική ενέργεια της ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ θα διαρκέσει μέχρι και τις 15 Απριλίου 2019 ή/και μέχρι εξαντλήσεως των κουπονιών, ενώ η εξαργύρωση των κουπονιών ισχύει μέχρι και τις 30 Απριλίου 2019. Στην προωθητική ενέργεια μπορούν να συμμετέχουν και οι κάτοχοι καρτών PetrolinaCard.

Για περισσότερες πληροφορίες αλλά και για ενημέρωση σχετικά με τους όρους και κανονισμούς,  επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ: www.petrolina.com.cy ή www.familychef.com.cy.