You are here

Πετρολίνα: Μέγας χορηγός στον 4ο Radisson Βlu Διεθνή Μαραθώνιο Λάρνακας

16/11/2021 14:47

Ενίσχυση Καραϊσκάκειου, Special Olympics CyprusRMHC και Ιδρύματος Χριστίνα Α. Αποστόλου

Για τέταρτη φορά η Πετρολίνα στηρίζει ως Μέγας Χορηγός τη διοργάνωση του Radisson Blu Διεθνoύς Μαραθωνίου Λάρνακας, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2021, με σημείο εκκίνησης την παραλία των Φοινικούδων στη Λάρνακα.

Ο Μαραθώνιος θα αποτελείται και φέτος από ποικίλες διαδρομές για διάφορες αντοχές και αποστάσεις. Πρόκειται για την τέταρτη διοργάνωση του Μαραθωνίου, που κάθε χρόνο συγκεντρώνει χιλιάδες συμμετέχοντες οι οποίοι λαμβάνοντας μέρος ενισχύουν διάφορους φιλανθρωπικούς και επιστημονικούς οργανισμούς. Φέτος, o Radisson Blu Διεθνής Μαραθώνιος Λάρνακας θα ενισχύσει το Καραϊσκάκειο Ίδρυμα, τους Special Olympics Cyprus, το Ronald McDonald House House Charities (RMHC) και το Ίδρυμα Χριστίνα Α. Αποστόλου.

Ο Radisson Blu Διεθνής Μαραθώνιος Λάρνακας, ο οποίος για άλλη μια χρονιά τελεί υπό την αιγίδα της Επιτρόπου Περιβάλλοντος Κλέλιας Βασιλείου, αποτελεί τον Πρώτο Πράσινο Μαραθώνιο της Κύπρου, ενώ έχει βραβευτεί με περισσότερα από 40 βραβεία σε Κύπρο και εξωτερικό.

Πιστή στα ιδανικά και τις αξίες του αθλητισμού και του εθελοντισμού, η Πετρολίνα διαχρονικά στηρίζει μεγάλες διοργανώσεις, οι οποίες πρωταγωνιστούν στα πολιτιστικά και αθλητικά δρώμενα της Κύπρου. Ο Αθλητισμός αποτελεί έναν από τους βασικούς πυλώνες της στρατηγικής Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Εταιρείας, μέσα από τον οποίο προβάλλονται αξίες όπως η ομαδικότητα, η πειθαρχία και η αφοσίωση.

Περισσότερες πληροφορίες για συμμετοχή στον Radisson Blu Διεθνή Μαραθώνιο Λάρνακας: www.larnakamarathon.com