You are here

Philip Morris Cyprus: Η Χριστίνα Χρυσοστόμου αναλαμβάνει Διευθύντρια Εταιρικών Υποθέσεων

20/09/2022 11:49

H Χριστίνα Χρυσοστόμου αναλαμβάνει καθήκοντα Διευθύντριας Εταιρικών Υποθέσεων της Philip Morris Cyprus, θυγατρική της Philip Morris International (PMI) στην Κύπρο.

Διαθέτει πολυετή διεθνή και τοπική εμπειρία σε θέσεις ευθύνης με αντικείμενο τη στρατηγική επικοινωνία και τις δημόσιες σχέσεις. Η πολύπλευρη επαγγελματική σταδιοδρομία της, έρχεται να συμβάλει σημαντικά στην επίτευξη των στόχων της εταιρείας στην Κύπρο και στο όραμα της PMI για ένα μέλλον χωρίς τσιγάρο.

H Χριστίνα εργαζόταν τα τελευταία χρόνια ως δικηγόρος. Στο παρελθόν εργάστηκε ως εμπειρογνώμονας για την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, την Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Εξωτερικής Δράσης, καθώς και το Foreign and Commonwealth Office. Είναι κάτοχος πτυχίων Ευρωπαϊκών Σπουδών και Νομικής με μεταπτυχιακό στο Δημόσιο Διεθνές Δίκαιο, ενώ μιλά 5 γλώσσες.

Ο Γενικός Διευθυντής της Philip Morris Cyprus, Σταύρος Δρακουλαράκος, δήλωσε:

«Ο δρόμος του μετασχηματισμού, περνάει μέσα από τους ανθρώπους μας. Στο πλαίσιο της αλλαγής για έναν κόσμο χωρίς τσιγάρο, επενδύουμε συνεχώς σε νέα, έμπειρα στελέχη. Καλωσορίζω θερμά τη Χριστίνα στην οικογένεια της PM Cyprus και της εύχομαι κάθε επιτυχία στα καθήκοντά της.