You are here

Πολυκαταστήματα Debenhams: Οικιακός Εξοπλισμός Άνοιξη-Καλοκαίρι ’09

22/04/2009 14:28
Μια σειρά από επώνυμους σχεδιαστές ολοκληρώνουν τη συλλογή μοναδικών αντικειμένων που θα δώσουν χαρακτήρα στο χώρο σας.

Rocha. John Rocha Η συλλογή Rocha.John Rocha χαρακτηρίζεται από χρώματα της γης και συνδυάζει καφέ αποχρώσεις ζεστής σοκολάτας, σε αντίθεση με λαμπερά κόκκινα και πλούσια πράσινα χρώματα.

Betty Jackson. Black Η συλλογή Betty Jackson.Black συνεχίζει να μας παρουσιάζει τις κλασσικές γραμμές σε άσπρο και μαύρο και μοναδικά φωτιστικά εμπνευσμένα από την εποχή του ’40.

J by Jasper Conran Η σειρά J by Jasper Conran παρουσιάζει αντικείμενα χώρου που χαρακτηρίζονται από την απλότητα και τη διαχρονική κομψότητα.

Star by Julien Macdonald Ο σχεδιαστής Julien Macdonald, παρουσιάζει μια σειρά εμπνευσμένη από τα λαμπερά fashion shows με τολμηρά σχέδια, παιχνιδιάρικη διάθεση και κομψότητα σε αντικείμενα όπως διακοσμητικά μαξιλάρια, κηροπήγια και φωτιστικά.

Grey Rose by Jane Packer Μοναδική είναι η σειρά διακοσμητικών λουλουδιών Grey Rose by Jane Packer, με εντυπωσιακά και εξαιρετικά κομψά σχέδια και χρωματισμούς που θα δώσουν ιδιαίτερο χαρακτήρα στο χώρο σας.

Όλα αυτά, καθώς και το Debenhams Core Collection ολοκληρώνουν την εντυπωσιακή σειρά σε Είδη Σπιτιού και Αξεσουάρ Διακόσμησης στα πολυκαταστήματα Debenhams!