You are here

Πολυτελείς επαύλεις στον Πρωταρά από τη Louis Hotels

10/07/2020 12:20

Προσφέροντας τις κορυφαίες επιλογές για επαύλεις στις καλύτερες τιμές, η Louis Hotels υποδέχεται όσους θέλουν να ζήσουν ξεχωριστές εμπειρίες διακοπών στις επαύλεις της στον Πρωταρά. Μέσα σε ένα κλειστό περιβάλλον που παρέχει ιδιωτικότητα, οι στιγμές σε μια έπαυλη πολυτελείας περνούν απολαμβάνοντάς τις στο έπακρο, με βουτιές στην ιδιωτική πισίνα και παρέα με την οικογένεια και φίλους.

Το συγκρότημα Louis Althea Kalamies Luxury Villas στον Πρωταρά, βρίσκεται στην αμμώδη παραλία Περνέρα δίπλα στο Louis Althea Beach και αποτελείται από 18 βίλες 3 και 4 υπνοδωματίων. Όλες οι βίλες διαθέτουν ιδιωτική πισίνα. Με καθημερινή εξυπηρέτηση με τη σφραγίδα της Louis Hotels και ξεχωριστή διακόσμηση με στοιχεία που χαρακτηρίζονται από διακριτική πολυτέλεια, οι επαύλεις Louis Althea Kalamies Luxury Villas διακρίνονται για την άνεση που προσφέρουν.

Μια ιδανική επιλογή για αυτούς που θέλουν να συνδυάσουν την ξεκούραση με το κολύμπι στα καταγάλανα νερά του Fig Tree Bay αποτελούν οι Louis Nausicaa Luxury Villas. Οι επαύλεις βρίσκονται εντός του ομώνυμου εμβληματικού ξενοδοχείου και αποτελούν εξαιρετική επιλογή για διακοπές. Δομημένες με μοντέρνα αρχιτεκτονική, οι Louis Nausicaa Luxury Villas παρέχουν το πιο πλήρες πακέτο διακοπών.

Για τους πιο ψαγμένους παραθεριστές, η βίλα Chris Le Mare ξεχωρίζει για την αισθητική της, την εργονομία της και όλες τις ανέσεις που προσφέρει. Απολαύστε αξέχαστες διακοπές πάντοτε σε ένα περιβάλλον ιδιωτικότητας και σε μόλις λίγα μέτρα από τις χρυσαφένιες αμμουδιές του Πρωταρά που υπόσχονται μαγευτικές εμπειρίες.   

H Louis Hotels, τηρώντας όλες τις επίσημες οδηγίες των αρμοδίων αρχών για τη διαφύλαξη της υγείας των επισκεπτών και του προσωπικού της υποδέχεται τους φιλοξενούμενούς της με τις καλύτερες προσφορές. Με 3 μόνο κλικ στο www.louishotels.com κάντε την κράτησή σας στις πιο πάνω επαύλεις και επωφεληθείτε έκπτωσης έως και 38%!