You are here

Πραγματοποιήθηκε το πρώτο Autodesk event στην Κύπρο

28/03/2023 15:47

Με κεντρικό τίτλο «Stronger Together» η Alphanetrix, Autodesk Gold Partner για Ελλάδα και Κύπρο, συστήθηκε επίσημα στα στελέχη και στους επαγγελματίες μηχανικούς του τεχνικού κόσμου της Κύπρου, με τη δέσμευση να συνεργαστεί και να υποστηρίξει τον κλάδο για την επιτυχή αντιμετώπιση των μελλοντικών προκλήσεων.

Η πολυαναμενόμενη εκδήλωση έλαβε χώρα στη Λευκωσία, στo Royal Hall, με την παρουσία δεκάδων επαγγελματιών μηχανολόγων μηχανικών, αρχιτεκτόνων, site engineers, κατασκευαστικών εταιριών, σχεδιαστών και φοιτητών των συναφών κλάδων. Την εκδήλωση υποστήριξε το Επιστημονικό & Τεχνικό Επιμελητήριο Κύπρου με ένα ιδιαίτερο καλωσόρισμα από τον αντιπρόεδρο Α’ κύριο Ανδρέα Θεοδότου. Οι προκλήσεις της αγοράς, οι τεχνολογικές εξελίξεις και τα εργαλεία που έχει ο κάθε επαγγελματίας στα χέρια του αποτέλεσαν τον κεντρικό άξονα του χαιρετισμού του.

Στην εκδήλωση παρουσιάστηκαν από στελέχη της Autodesk, σύγχρονα εργαλεία & πρακτικές με κεντρικό γνώμονα την ανάπτυξη της παραγωγικότητας και τη βελτίωση της ανταγωνιστικότητας των εταιριών και των επαγγελματιών στους κλάδους των κατασκευών, αρχιτεκτονικής, μηχανολογίας και της μεταποίησης. Ειδικότερα ο κος Alessio Belloni, Autodesk Expert Sales and Channel Business Consultant and Account Manager, αναφέρθηκε εκτενώς στις Autodesk Solutions και την αξία των Autodesk Service Providers, ενώ ο κύριος Tomas Lendvorsky, Autodesk Senior Tech. Sales Specialist - AEC παρουσίασε την αιχμή της Autodesk technology: Το Autodesk Construction Cloud.

Οι προκλήσεις της αγοράς, οι τεχνολογικές εξελίξεις και τα εργαλεία που χρειάζεται ο κάθε επαγγελματίας, αποτέλεσαν τον κεντρικό άξονα του χαιρετισμού του. Στην εκδήλωση παρουσιάστηκαν σύγχρονα προϊόντα, εργαλεία & πρακτικές με κεντρικό γνώμονα την ανάπτυξη της παραγωγικότητας και τη βελτίωση της ανταγωνιστικότητας των εταιριών και των επαγγελματιών στους κλάδους των κατασκευών, αρχιτεκτονικής, μηχανολογίας και της μεταποίησης. Βασικές επισημάνσεις έγιναν από τα στελέχη της Autodesk που αφορούσαν όλες τις πιο πάνω κατηγορίες, καθώς και τις σύγχρονες εξελίξεις που αφορούν στην εξέλιξη του τομέα.

Στο Alphanetrix Workstation Solution, οι επαγγελματίες, είχαν την ευκαιρία να δουν την ταχύτητα αλλά και προσβασιμότητα προγραμμάτων όπως το AutoCAD, REVIT & CIVIL από workstations και laptops της Lenovo, που ήταν και ο υποστηρικτής της εκδήλωσης. Αυτές οι προτάσεις, μαζί με τα  δωρεάν online webinars είναι μερικές από τις υπηρεσίες της Alphanetrix που στοχεύουν στην αύξηση της ανταγωνιστικότητας των πελατών της. Αξίζει να σημειωθεί ότι το AutoCAD χρησιμοποιείται από αρχιτέκτονες, διαχειριστές έργων, μηχανικούς, σχεδιαστές γραφικών, πολεοδόμους και άλλους επαγγελματίες, καθώς και από φοιτητές των αντίστοιχων ειδικοτήτων, δίνοντας λύσεις και αποτελώντας ένα εργαλείο που εξασφαλίζει ακρίβεια και ποιότητα σε ό,τι αφορά στον σχεδιασμό.

Η εκδήλωση κέντρισε έντονα το ενδιαφέρον των παρευρισκόμενων και ανέδειξε την υπεροχή της Alphanetrix η οποία μελετά τις ανάγκες των πελατών της και σχεδιάζει λύσεις κατάλληλα διαμορφωμένες για την υποστήριξη και την αναβάθμιση της λειτουργικότητας των πελατών της, ώστε να κερδίζουν το μέγιστο από τα πλεονεκτήματα των Autodesk products. Με το πέρας της εκδήλωσης παραχωρήθηκε δεξίωση κατά την οποία οι παριστάμενοι είχαν την ευκαιρία να γνωριστούν και να ανταλλάξουν απόψεις γύρω από τις εξελίξεις και την πρόοδο του κλάδου στην Κύπρο.

Η Alphanetrix στηρίζει τον επαγγελματία από την πρώτη ημέρα ίδρυσής της, το 2011, προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις σε προϊόντα και υπηρεσίες πληροφορικής. Με την επέκτασή της στην κυπριακή αγορά, από τον Οκτώβριο του 2022, η εταιρία επιβεβαιώνει την ηγετική της θέση στους τομείς εξειδίκευσης της, επιστρέφοντας τη μεγαλύτερη δυνατή αξία στους Κύπριους πελάτες που την εμπιστεύονται.

Δείτε το βίντεο της εκδήλωσης εδώ:

 <iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/s9hrOZFLWv0" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture; web-share" allowfullscreen></iframe>

Για περισσότερες πληροφορίες που αφορούν στην εταιρεία και τα εργαλεία που παρέχει επισκεφτείτε τη σελίδα: https://www.alphanetrix.gr/